Online Speeddate 25+ - ontmoet, klets & deel

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 30 oktober 2020
Tijd: 20:00
Type: Overige
Website: https://poink.info/online-speeddate-vrouw-vrouw-25-vrijdag-30-oktober-2020/

Locatie:

Dit is een online event

Omschrijving:

Is het voor jou óók tijd om nieuwe lesbische vrouwen (LBTQ+) te leren kennen? Poink organiseert een online speeddate ‘ontmoet, klets & deel’ voor lesbische vrouwen. Om op een prettige manier in contact te komen met nieuwe vrouwen.


We creëren een sfeer waarin je elkaar kunt ontmoeten, met elkaar in gesprek kunt raken en met elkaar kunt delen. Als het je insteek is om “snel een vrouw te scoren”, raden we je van harte aan om elders te zoeken. Binnen de Poink speeddate geven we graag ruimte aan ontmoetingen waarin openheid, wederzijds respect, diepgang en oprechte nieuwsgierigheid centraal staan. En uiteraard mag de liefde daarbij zijn.


Een leuke manier om elkaar te leren kennen. Ongedwongen. Online. Vanuit huis.
De speeddate kost 6 euro.


Annuleren: Bij deze Poink-activiteit hanteren we ook een annuleringsbeleid: tot 2 dagen van te voren kun je kosteloos annuleren. Je kunt dan je geld terug krijgen óf je naam op de lijst laten zetten voor een volgende keer. Wie korter dan 2 dagen tevoren afzegt kan geen geld retour krijgen. Je kunt je naam dan op de lijst laten zetten voor een volgende keer en je geld blijft staan. Of je kunt een vriendin in jouw plaats laten meedoen.

Er kunnen maximaal 14 vrouwen meedoen.
Leeftijd: vanaf 25 jaar


HOE WERKT HET?  • Je hebt een laptop of computer nodig met internet, een webcam en een microfoon (telefoon kan ook, maar op een laptop of computer heb je het beste beeld).

  • Meld je aan en maak 6 euro over

  • Zet de datum/tijd in je agenda!

  • Check alsjeblieft vooraf zelf je camera en geluid!

  • Enkele dagen voor de speeddate ontvang je een inloglink

  • Op de dag en tijd van het event klik je vanaf 19:30 op de persoonlijke link en kom je vanaf 19:45 op de speeddate meeting terecht. De gastvrouwen Marianne en Lenny heten je welkom.

  • Tijdens de speeddate ga je 1-op-1 met elkaar in gesprek.

  • Als je graag nog eens verder kletst met één of meerdere vrouwen, kun je dat op het einde van de avond kenbaar maken aan elkaar.


De Poink-speeddate wordt georganiseerd door Lenny en Marianne.

Korte info
Online vrouw-vrouw speeddate
‘Ontmoet, klets & deel


Leeftijd: vanaf 25 jaar
Datum: Vrijdag 30 oktober 2020
Tijd: 20.00 – 22.00 uur
Gastvrouwen: Lenny en Marianne
Locatie: online via ZOOM
Kosten: 6 euro per persoon
Aanmeldenspeeddatepoink@gmail.com
Meer infohttps://poink.info/een-online-ontmoeting-speeddate/


 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.

Recent nieuws:

Ik wil geen prik

Hoogstpersoonlijk: 'We hebben de godganse tijd ruzie. Ik vind dat mijn vriendin onnodige risico's neemt, en zij is haar geduld met mij aan het verliezen; Ik ben als de dood voor naalden.'

Lees verder

Tell Me Why

Videogame met een transgender hoofdrolspeler wordt overladen met nominaties en awards; maatschappelijke thema's zijn verweven in het verhaal van Tyler en Alyson.

Lees verder

Dales Prijs 2021

Lesbisch Archief Nijmegen krijgt Burgemeester Dales Prijs: 'De namen van LANijmegen en Ien Dales zijn vanaf die dag voor altijd eervol verbonden.' De uitreiking is te volgen via livestream.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden