Boekpresentatie Hartstocht tussen Vrouwen

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 13 december 2020
Tijd: 17.00
Type: Overige
Website: https://www.hartstochttussenvrouwen.nl

Locatie:

Naam: Bar Buka - Vrouwenbar
Straat: Albert Cuypstraat 124
Postcode: 1072 EA
Plaats: Amsterdam
Provincie: Noord-Holland
Land: Nederland

Omschrijving:

*Bij een landelijke lockdown kun je het boek per post thuis ontvangen, en dan zal er op 13 december om 14.00 via facebook live een korte presentatie zijn van het boek door de auteur! *

DIT IS MIJN UITNODIGING VOOR JOU!

Mijn nieuwste boek Hartstocht tussen Vrouwen - Hoe behouden we hartstocht en nieuwsgierigheid voor elkaar - komt uit op zondag 13 december.
https://www.hartstochttussenvrouwen.nl

Een sprankelende middag met de presentatie van het Boek Hartstocht tussen Vrouwen, een psychologische roman. Er is een interview, een voordracht, het signeren van het boek (als je het vóóraf besteld hebt) en de winnaar van de prijsvraag wordt bekend gemaakt.

BOEK MET KORTING BESTELLEN EN JE PLEK RESERVEREN?

o Wil je het boek met korting nu bestellen en op de boekpresentatie gesigneerd ontvangen? Of per post?


Volg daar de instructies op de hoofdpagina, zodat ik jou kan opnemen op mijn lijst van speciale gasten die het boek persoonlijk ophalen op zondag 13 december om 17.00 uur.
Die registratie gaat dus niet via Bar Buka, maar via mij.

De betalingsgegevens vind je ook op de boekwebsite. Na ontvangst van je betaling wordt het boek voor jou vervaardigt en ontvang je het op de boekpresentatie (of per post).
De geboden korting geldt tot 1 december. Dus wacht niet te lang.
Je kunt per tikkie betalen (makkelijk en snel) geef dus ook je mobiel nummer door, dan stuur ik je per whatsapp een betaallink in de maand november.

Bar Buka is dé hotspot als vrouwenbar, maar mannen zijn ook welkom. Het ligt in de gezellige Pijp en is uitstekend met tram, metro, fiets en auto te bereiken.

Voel je meer dan welkom en ik hoop je op 13 december te mogen begroeten.

UPDATE: Op dit moment zijn er nog 20 plekken over.

Miranda Nanda Maria van Dijk,
auteur, maatschappelijk organisator, counselor & trainer.

 


 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.

Recent nieuws:

Sound Of Our Harmony

COC Songfestival presenteert verrassende online show 'Sound Of Our Harmony'. Het belooft een muzikale 'feel good' show te worden en is via diverse kanalen te zien.

Lees verder

The Haunting of Bly Manor

Horror! Een 'lesbisch liefdesverhaal met geesten', getraumatiseerde kinderen, een nanny, huishoudster, een tuinier en ongeziene krachten, te zien op Netflix.

Lees verder

Meisje, vrouw, anders

Volg de levens van twaalf vrouwen - waaronder een non-binaire social media-influencer en een lesbische toneelschrijver - die elk op zoek zijn naar iets, in tijden van verdeeldheid.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden