Coming Out Stories!

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 26 januari 2021
Tijd: 20:00-22:30
Type: Overige
Website: https://www.facebook.com/events/753190372246947/

Locatie:

Dit is een online event

Omschrijving:

Coming Out verhalen zijn erg belangrijk, zowel voor onszelf als voor de maatschappij. Er zijn over de jaren heen veel celebrities geweest die op verscheidene manier hun coming out hebben gedaan. Tijdens deze activiteit, die mogelijk wordt gemaakt door de MaatCie, willen we het met jullie hebben over de coming out stories van een paar van de grootste celebs en hoe jullie vinden dat ze dit hebben aangepakt. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de coming out van Ellen DeGeneres, Elliot Page en Wentworth Miller. De activiteit vindt plaats op dinsdag 26 januari om 20:00 uur en zal plaatsvinden op Discord. We hopen enorm dat jullie erbij zijn want we willen graag jullie meningen en visies horen! Tot dan! 


Als je nog niet in onze Discord server zit (bijvoorbeeld omdat je nog geen lid bent), stuur dan een mailtje naar secretaris@ganymedes-lgbt.nl. Deze activiteit is toegankelijk voor zowel leden als niet-leden van Ganymedes!


 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.

Recent nieuws:

Horoscoop maart 2021

Je ex zal je uit onverwachte hoek confronteren met wat voorbij is, wat is haar boodschap? Het verleden hoeft zich niet te herhalen en de lente komt eraan. Wat staat jou te wachten?

Lees verder

Genderpraatjes

Jongerenlijn voor steun en vragen over gender: Vanaf vandaag kunnen jongeren - volledig anoniem- met hun vragen, problemen en zorgen terecht bij getrainde ervaringsdeskundigen.

Lees verder

Lokaal 69

Seksuele voorlichting: In de 'week van de liefde' werden de deuren geopend van een virtueel biologielokaal vol video's, games, quizjes en weetjes over seks.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden