Bi+ Dag 2021

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 10 april 2021
Tijd: 10:00–15:30
Type: Groot Event
Website: https://biplus.nl/bi-dag/

Locatie:

Dit is een online event

Omschrijving:

Op zaterdag 10 april 2021 organiseert Bi+ Nederland de Bi+ Dag online - Jouw leven, jouw avontuur!


Het leven is één groot avontuur en dat geldt zeker voor mensen met bi+ gevoelens en ervaringen! Op de Bi+ Dag online kun je dan ook kiezen tussen verschillende interessante workshops die jouw persoonlijke avontuur inhoudelijk versterken.


Daarnaast leer je op de Bi+ Dag online ook andere mensen kennen die, net als jij, weten wat het is om bi+ gevoelens en ervaringen te hebben.


Het is gratis om deel te nemen aan de Bi+ Dag online. Toch is het niet gratis om de dag te organiseren. Wil jij een bijdrage leveren? Koop dan een ticket met donatie! Je kunt kiezen tussen een donatie van €10 of €20.


Mensen die hun adres invullen krijgen een pakketje thuisgestuurd, met wat handige items voor de Bi+ Dag online zelf. Aan de buitenkant van het pakketje kun je niet zien wie de afzender is. Geef je je op na 5 april, dan is er geen tijd meer om dit pakketje op te sturen.


Deze Bi+ Dag vindt online plaats. Als je je aanmeldt krijg je alle informatie die je nodig hebt op 10 april ruim op tijd via mail toegestuurd.


 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.

Recent nieuws:

Regenboogfietspad Utrecht

Dankzij een initiatief van de Utrechtse hogeschoolstudent Elias van Mourik (22) heeft Utrecht sinds deze week het langste regenboogfietspad van de wereld.

Lees verder

Love is Love

'Ik geef mezelf geen label maar definieer me als queer, dat is voor mij een hele mooie omvattende term.' Jasha Elaine wil met haar muziek uitdragen dat liefde universeel is.

Lees verder

The Lesbian Bar Project

De Verenigde Staten telden in 1980 ruim 200 lesbische kroegen, nu zijn dat er nog maar 21. Hoe belangrijk is de Lesbian Bar anno 2021 en hoe overleven ze covid-19?

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden