Wandelen met Zusje Van

Algemene informatie:

Geplaatst door: Klaar78
Datum: 1 augustus 2021
Tijd: 10:00
Type: Overige
Website: https://www.facebook.com/ZusjeVan/

Locatie:

Naam: Hotel Guldenberg
Straat: Guldenberg 12
Postcode: 5268 KR
Plaats: Helvoirt
Provincie: Noord-Brabant
Land: Nederland

Omschrijving:

We wandelen mee met “Zusje Van”, een wandelclub voor lesbische vrouwen. Startpunt: Hotel Guldenberg, Guldenberg 12, 5268 KR in Helvoirt. Verzamelen om 10.00 uur en we starten om 10.30 uur aan de ochtend lus (9,1 km). Lunchen is om 12:45 uur. Vertrek middag lus (6,1 km) ca. 13:45 uur, totaal 15,2 km. Je haakt aan of af wanneer jij dit wilt! Je betaald €1,- contant aan het “Zusje van”. Parkeren: Parkeerterrein bij de Drie Linden, volg de parkeerborden. Er zijn geen parkeerkosten. Honden: Toegestaan, aan de lijn. Stuur mij een mailtje: klaartjebloks@gmail.com, als je interesse hebt, dan sluiten we gezamenlijk aan bij de groep van Zusje Van.


 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.

Recent nieuws:

Boerderij van Dorst

Raven van Dorst trekt zich terug op het platteland om een droom na te jagen: zelfvoorzienend landbouwen. Om zo de wereld een klein beetje mooier te maken. Elke week schieten twee collega's te hulp.

Lees verder

Verslaafd aan de liefde

Codependentie: Een verzameling strategieën die jij jezelf hebt aangeleerd en die je door de jaren heen bent gaan gebruiken om je staande te houden. Deel 1: Relatieverslaving.

Lees verder

Turks, queer en trots

Regiedebuut Ayla Çekin Satijn in première op Nederlands Film Festival: Beş vertelt het verhaal van een Turkse, queer vrouw die bang is niet geaccepteerd te worden door haar gemeenschap.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden