Sex Education positivity pop-up in Rotterdam 

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 17 september 2021
Tijd: 11:00-19:00
Type: Overige
Website: https://www.zijaanzij.nl/nieuws/5879/Sex-Education-s3.html

Locatie:

Naam: The Wow
Straat: Weena 750
Postcode: 3014 DA
Plaats: Rotterdam
Provincie: Zuid-Holland
Land: Nederland

Omschrijving:


Netflix opent eerste Sex Education positivity pop-up in Rotterdam



Intieme ontdekkingstocht voor fans om het nieuwe seizoen van populaire Netflix-serie te vieren


Op vrijdag 17 september is het derde seizoen van Sex Education wereldwijd beschikbaar op Netflix. Om dit te vieren, opent er een week lang een speciale Sex Education positivity pop-up recht tegenover het centraal station in Rotterdam. Voorbijgangers en fans kunnen bij de experience terecht voor een ontdekkingstocht op het gebied van identiteit en seksualiteit.


In het derde seizoen van Sex Education leren de ontkiemende klasgenoten weer van alles over zichzelf, elkaar en hun seksualiteit. Netflix zet daarom een intieme ontdekkingstocht op voor fans en liefhebbers van de serie om ook meer over zichzelf en elkaar te leren. Zo kunnen bezoekers anoniem advies vragen aan Sexperts, nieuwe portretfoto’s van zichzelf laten maken, inspiratie opdoen in Maeve’s bibliotheek en kennismaken met allerlei seks-positieve producten. Bovendien worden er inspirerende talks georganiseerd over onder andere gender & non-binariteit en het belang van safe spaces voor queers. En voor wie helemaal in de stemming wil komen, zijn er ook de welbekende (eetbare) vulva cupcakes. 


Met de dresscode Come as you are is de Sex Education positivity pop-up van 17 tot en met 26 september van 11:00 tot 19:00 uur geopend voor publiek (gesloten op 20 en 21 september). De pop-up is gevestigd in The Wow, Weena 750 in Rotterdam. Toegang is gratis. 


Over Sex Education seizoen 3


Het is een nieuw schooljaar: Otis heeft regelmatig seks, Eric en Adam zijn officieel een setje en Jean is zwanger. Ondertussen probeert het nieuwe schoolhoofd Hope (Jemima Kirke) Moordale weer een degelijke reputatie te geven. Daarnaast ontdekt Aimee het feminisme, wordt Jackson verliefd en blijkt er ergens een verloren voicemail rond te zwerven. Bereid je daarnaast weer voor op veel dieren, buitenaardse verschijnselen, vulva cupcakes en nog veel meer van Madam Groff. Sex Education seizoen 3 is vanaf 17 september wereldwijd beschikbaar op Netflix.


 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.



Recent nieuws:

Toename discriminatie

Schrikbarend: Het aantal meldingen van LHBTIQ+ discriminatie is met bijna een kwart gestegen. 'De regenbooggemeenschap en andere minderheden lijken in deze onzekere tijden de zondebok te worden.'

Lees verder

Even opwarmen

Zina is bijna te laat op haar werk en Mijntje biedt aan om haar een lift te geven. Dan kan Zina zich in de auto alvast een beetje voorbereiden op haar eerste klant…

Lees verder

Wij oude vrouwen

'Nou,' begon Willy. 'Amy is de ex van Beth. En ze is de reden dat jij een kartonnen doos in de kelder hebt staan. Wil je het hele verhaal?' – Fran & The City, deel 10.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden