Online speeddaten vanuit huis

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 10 februari 2022
Tijd: 19:30 - 21.15
Type: Overige
Website: https://aboutlove.nl/event/details/lesbisch-30-45-jaar/

Locatie:

Dit is een online event

Omschrijving:

Online speeddaten vanuit huis | Vrouwen van 30-45 jaar | Regio Randstad


Speeddaten vanuit huis met de allerleukste vrouwen: schrijf je in voor deze online speeddate! Je kunt deelnemen met je smartphone, tablet of computer. Het downloaden van een programma is niet nodig.


Tijdens het online speeddaten heb je ongeveer 10-12 dates van 5 minuten. Iedere ronde verschijnt er automatisch een nieuwe date in beeld.


Na de speeddate kun je via je online datepagina aan ons doorgeven met wie je verder in contact wilt komen. Dezelfde avond nog mailen we je de voornaam en het e-mailadres van de single(s) met wie je een match hebt.


Gelukkig kunnen we de meeste deelnemers verblijden met meerdere matches. Heb je geen match, dan is je volgende keer online speeddaten gratis!


 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.

Recent nieuws:

De H van Hetero

Solange Dekker & Luuk Dresen maken een podcast die voor eens en altijd een brug slaat tussen de LHBTIQA+ gemeenschap en de hetero cis-mannen en -vrouwen. Aflevering 1: de L van Lesbisch.

Lees verder

'Lesbisch groentje'

Zou het alleen bij kletsen blijven, misschien een voorzichtige kus, of sta ik binnen een kwartier weer buiten? Uit nieuwsgierigheid ging ik online op zoek naar een seksdate.

Lees verder

Roze voetbalfans

Op TV: De serie De roze supporters volgt in vier afleveringen een aantal voetbalfans in hun pogingen om homofobie uit de voetbalstadions te bannen. Te zien vanaf maandag 16 mei.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden