Poink Huiskamercafé Drijfveren

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 16 mei 2022
Tijd: 20.00 - 22.00
Type: Overige
Website: https://poink.info/

Locatie:

Dit is een online event

Omschrijving:

Doe mee met dit huiskamercafé en meld je hier aan: https://bit.ly/Huiskamercafe
Investering 2,50

Het Huiskamercafé is een ontmoetingsplek voor álle vrouwen-die-van-vrouwen-houden (LBTQ+). Een manier om elkaar te leren kennen. We wisselen met elkaar uit rondom een thema, verkennen bij onszelf en bij elkaar. We gaan met elkaar in gesprek vanuit wederzijds respect en nieuwsgierigheid. Thema dit keer is ‘drijfveren’.


Misschien ken je het wel. Je moet een lastig besluit nemen. Je maakt een lijstje met voor- en nadelen. Het is nu duidelijk wat je moet gaan doen en toch voelt het niet goed. Grote kans dat je onvoldoende hebt geluisterd naar je drijfveren. Drijfveren bepalen bewust en onbewust waarom we iets doen. Hoe beter je weet wat jij belangrijk vind, hoe beter je in staat bent om een weloverwogen keuze te maken die goed aanvoelt. Dit geldt voor je werk maar ook voor je privéleven. Als je een baan hebt die aansluit bij je drijfveren dan zal deze baan je minder energie kosten en haal je er meer voldoening uit. En als je in je privéleven dingen doet die bij je passen haal je daar ook energie uit.

Drijfveren zijn bijvoorbeeld vrijheid, geld, creativiteit, werk, hobbies en mensen.

Tijdens het online huiskamercafé ga je – na een korte uitleg – steeds in groepjes van 4-5 vrouwen met elkaar in gesprek aan de hand van een vraag rondom dit thema


Dit is een online Huiskamercafé. We maken hiervoor gebruik van Zoom, een videobel-programma. Je hoort en ziet elkaar via je telefoon, tablet of laptop.

Meer over hoe het werkt lees je hier: Een online Huiskamercafé: hoe het werkt en de gespreksregels. https://poink.info/een-online-ontmoeting-hoe-werkt-dat/

Dit online Huiskamercafé wordt georganiseerd door Antonie en Lisa

Poink is een organisatie voor vrouwen die van vrouwen houden. Je bent wel of niet uit de kast, je bent zeker van je zaak of je twijfelt nog, je bent pan, queer, bi, lesbisch, trans of je hebt geen idee. Je bent van harte welkom.

 


 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.

Recent nieuws:

De H van Hetero

Solange Dekker & Luuk Dresen maken een podcast die voor eens en altijd een brug slaat tussen de LHBTIQA+ gemeenschap en de hetero cis-mannen en -vrouwen. Aflevering 1: de L van Lesbisch.

Lees verder

'Lesbisch groentje'

Zou het alleen bij kletsen blijven, misschien een voorzichtige kus, of sta ik binnen een kwartier weer buiten? Uit nieuwsgierigheid ging ik online op zoek naar een seksdate.

Lees verder

Roze voetbalfans

Op TV: De serie De roze supporters volgt in vier afleveringen een aantal voetbalfans in hun pogingen om homofobie uit de voetbalstadions te bannen. Te zien vanaf maandag 16 mei.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden