Lesbische Liga Podcast!

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 1 oktober 2022
Tijd: 00:00-23:59
Type: Overige
Website: https://www.npo3fm.nl/podcasts/lesbische-liga

Locatie:

Dit is een online event

Omschrijving:

De eerste aflevering van het nieuwe seizoen van de Lesbische Liga Podcast!


Vanaf zaterdag 1 oktober is de Lesbische Liga weer terug met een nieuw seizoen! Om de week hoor je Annefleur Schipper & Vera Siemons met een nieuwe aflevering over een film/serie, mét Lesbi aan de Lijn. Tot dan!


Over de Lesbische Liga


Annefleur en Vera loodsen je door het landschap van lesbische media-aanbod heen in ‘De Lesbische Liga’ podcast! Lekker met de lesbi’s dus, maar ook met de B’s en Q’s want in de Liga is iedereen welkom. Samen met jou bespreken we de series die ons nu opvallen, bijzondere Queer vrouwen en maken de balans op: wat is waar van wat wordt vertoond en wat zit er harder naast dan hetero’s die vragen "wie het mannetje’ in de relatie is”. Meepraten? DM ons op Instagram of Twitter via @lesbischeliga (en vergeet niet te abonneren/volgen in je favoriete podcast app!) 


 >> Lees meer: https://www.zijaanzij.nl/nieuws/6141/Lesbische-Liga.html


 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.

Recent nieuws:

Haar eerste date

'Mijn ex zou er vast wat van vinden als ze wist dat mijn vriendin verliefd is op een ander en vanavond haar eerste date met haar heeft.' Deel 2 van De Kers en de Taart.

Lees verder

Geen liefde meer

Ik vond het al zo lastig om het uit te maken, maar nu helemaal. Weggaan bij een zieke die je nodig heeft, doe je niet, maar is uit medelijden blijven wél goed?

Lees verder

Dat kan natuurlijk ook

'Soms is het even wennen voor de kinderen in het blok, twee mama's in de wijk. Want ja, dat was er eerder toch niet.' Janneke deelt het wel en wee van haar roze gezin.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden