Lesbische Liga Podcast!

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 1 oktober 2022
Tijd: 00:00-23:59
Type: Overige
Website: https://www.npo3fm.nl/podcasts/lesbische-liga

Locatie:

Dit is een online event

Omschrijving:

De eerste aflevering van het nieuwe seizoen van de Lesbische Liga Podcast!


Vanaf zaterdag 1 oktober is de Lesbische Liga weer terug met een nieuw seizoen! Om de week hoor je Annefleur Schipper & Vera Siemons met een nieuwe aflevering over een film/serie, mét Lesbi aan de Lijn. Tot dan!


Over de Lesbische Liga


Annefleur en Vera loodsen je door het landschap van lesbische media-aanbod heen in ‘De Lesbische Liga’ podcast! Lekker met de lesbi’s dus, maar ook met de B’s en Q’s want in de Liga is iedereen welkom. Samen met jou bespreken we de series die ons nu opvallen, bijzondere Queer vrouwen en maken de balans op: wat is waar van wat wordt vertoond en wat zit er harder naast dan hetero’s die vragen "wie het mannetje’ in de relatie is”. Meepraten? DM ons op Instagram of Twitter via @lesbischeliga (en vergeet niet te abonneren/volgen in je favoriete podcast app!) 


 >> Lees meer: https://www.zijaanzij.nl/nieuws/6141/Lesbische-Liga.html


 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.

Recent nieuws:

X en O in bevolkingscijfers

Statistiek: Waar zijn de intersekse personen en de mensen die zich niet uitsluitend als man of vrouw identificeren? Oproep voor meer aandacht op papier voor mensen die niet passen binnen M of V.

Lees verder

Queer Migrations

Fotograaf Zanyar Aziz portretteerde verschillende LHBTIQ+ mensen in Den Haag om hun verhalen te laten zien en hen een stem te geven. De expositie is te zien vanaf 2 maart in Atrium Stadhuis Den Haag.

Lees verder

De Queer Boekenkast

Je kunt in de meeste boekhandels wel queer boeken vinden, maar wist je dat er in Alkmaar een 100% queer boekhandel is? We gingen langs en spraken oprichter Thomas!

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden