Informatiespreekuur

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 4 februari 2023
Tijd: 14:00-17:00
Type: Overige
Website: https://www.cocmiddengelderland.nl/activiteiten/agenda/

Locatie:

Naam: Café Bosch
Straat: Apeldoornsestraat 4a
Postcode: 6828 AB
Plaats: Arnhem
Provincie: Gelderland
Land: Nederland

Omschrijving:

Ons team is er voor iedereen met vragen die te maken hebben met seksuele oriëntatie, genderidentiteit, genderexpressie of seksekenmerken.


Stel je vragen via mail of telefoon, of kom binnen lopen. We werken voortaan op ons nieuwe kantoor! Kom gerust langs boven Café Bosch, Apeldoornseweg 4a in Arnhem.


Telefoon: (026) 442 31 61 of mail: info@cocmiddengelderland.nl of www.switchboard.nl.


COC Midden-Gelderland stimuleert en faciliteert ontmoetingen en activiteiten die in lijn zijn met onze doelstelling dat iedereen zichzelf kan, mag én durft te zijn. Zo organiseren we onder andere bijeenkomsten voor LHBTI-jongeren tot 18 jaar en hebben we wekelijks een informatiespreekuur. 


 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.Recent nieuws:

Uitgeprocedeerd

Catherine en Aisha verborgen hun geaardheid, maar toen die toch werd ontdekt ontstond er een levensbedreigende situatie. Noodgedwongen hebben ze hun kinderen achtergelaten en zijn ze naar Nederland gevlucht.

Lees verder

Even zweten

Zina had een zware dag op haar werk. 'Telkens als ik dacht: nu zijn we er, kwam hij weer met iets nieuws op de proppen. Dingen waar ik nog nooit van gehoord had! Die ik nog nooit eerder heb gedaan!'

Lees verder

Roze Zaterdag 2024

Vier de vrijheid en acceptatie van de LHBTIQ+ gemeenschap! Groningen kleurt een jaar lang roze: tijdens het Queer Year en de landelijke Pride Roze Zaterdag op 22 juni 2024.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden