Informatiespreekuur

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 4 februari 2023
Tijd: 14:00-17:00
Type: Overige
Website: https://www.cocmiddengelderland.nl/activiteiten/agenda/

Locatie:

Naam: Café Bosch
Straat: Apeldoornsestraat 4a
Postcode: 6828 AB
Plaats: Arnhem
Provincie: Gelderland
Land: Nederland

Omschrijving:

Ons team is er voor iedereen met vragen die te maken hebben met seksuele oriëntatie, genderidentiteit, genderexpressie of seksekenmerken.


Stel je vragen via mail of telefoon, of kom binnen lopen. We werken voortaan op ons nieuwe kantoor! Kom gerust langs boven Café Bosch, Apeldoornseweg 4a in Arnhem.


Telefoon: (026) 442 31 61 of mail: info@cocmiddengelderland.nl of www.switchboard.nl.


COC Midden-Gelderland stimuleert en faciliteert ontmoetingen en activiteiten die in lijn zijn met onze doelstelling dat iedereen zichzelf kan, mag én durft te zijn. Zo organiseren we onder andere bijeenkomsten voor LHBTI-jongeren tot 18 jaar en hebben we wekelijks een informatiespreekuur. 


 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.

Recent nieuws:

Horoscoop december 2023

Geniet van elke seconde die je doorbrengt met de vrouw die zoveel gevoelens bij je oproept, ook al heeft jullie relatie misschien een einddatum. – Wat staat jou te wachten deze maand?

Lees verder

Op het Domplein

Genieten met mijn vriendin en onze kleine, van de Pietjes en pepernoten. Ik kijk om me heen en ineens zie ik mezelf op dit plein zo'n tien jaar terug. Flashback naar de zomer van 2013, Roze Zaterdag in Utrecht...

Lees verder

'Extremisme' in Rusland

Het hooggerechtshof in Rusland heeft ingestemd met een verbod op de 'internationale LHBT beweging' en vanaf onmiddellijke ingang wordt de 'organisatie' aangemerkt als extremistisch.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden