Informatiespreekuur

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 4 februari 2023
Tijd: 14:00-17:00
Type: Overige
Website: https://www.cocmiddengelderland.nl/activiteiten/agenda/

Locatie:

Naam: Café Bosch
Straat: Apeldoornsestraat 4a
Postcode: 6828 AB
Plaats: Arnhem
Provincie: Gelderland
Land: Nederland

Omschrijving:

Ons team is er voor iedereen met vragen die te maken hebben met seksuele oriëntatie, genderidentiteit, genderexpressie of seksekenmerken.


Stel je vragen via mail of telefoon, of kom binnen lopen. We werken voortaan op ons nieuwe kantoor! Kom gerust langs boven Café Bosch, Apeldoornseweg 4a in Arnhem.


Telefoon: (026) 442 31 61 of mail: info@cocmiddengelderland.nl of www.switchboard.nl.


COC Midden-Gelderland stimuleert en faciliteert ontmoetingen en activiteiten die in lijn zijn met onze doelstelling dat iedereen zichzelf kan, mag én durft te zijn. Zo organiseren we onder andere bijeenkomsten voor LHBTI-jongeren tot 18 jaar en hebben we wekelijks een informatiespreekuur. 


 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.

Recent nieuws:

Ride or Die

Queer Brighton alt-rockers ARXX brengen hun langverwachte debuutalbum uit op 31 maart. 'Gedurfd en goudeerlijk', de verhalende songs zijn gebaseerd op persoonlijke ervaringen.

Lees verder

Roze in wit

Dokters voor diversiteit & inclusiviteit in de zorgsector: De organisatie zet zich in voor het verbeteren van het LHBTI+-leefklimaat in de zorg, voor zowel artsen als patiënten.

Lees verder

Conqueer the World

Queer Cinema op Kaboom Animation Festival in Amsterdam, Utrecht en online: Betreed de wondere wereld van queer animatie en zie hoe queer identiteit wordt gerepresenteerd in het genre.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden