Gezellig mee wandelen met ’t Roze Muiltje

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 2 april 2023
Tijd: 10:00
Type: Sport

Locatie:

Naam: Herberg de Drie Linden
Straat: Giersbergen 8
Postcode: 5151 RG
Plaats: Drunen.
Provincie: Noord-Brabant
Land: Nederland

Omschrijving:

Op 2 april start de nieuwe lesbische wandelclub ’t Roze Muiltje haar eerste wandeling in het natuurgebied De Loonse en Drunense Duinen. Afwisselend zullen we de natuur ontdekken via bospaden en door verstuivingsvlaktes. De afstanden zijn 7,5 km in de ochtend (1e lus) en in de middag 5 km (2e lus). Zowel beiden of één van beiden lussen kun je met ons samen lopen. De kosten zijn 1 euro p.p. á contant. Ook is er de mogelijkheid tot een lunch op eigen kosten. Meld je daarvoor wel even aan. Het beloofd een mooie tocht te worden.


Startadres: Herberg de Drie Linden, Giersbergen 8, 5151 RG Drunen.


Verzamelen vanaf 10.00 uur.


Starttijd 1e lus: 10.30 uur.


Starttijd 2e lus: 13.30 uur.


Lunch: 12.30 uur.  


Aanmelden bij: Anja van Daal: rozemuiltje@gmail.com


 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.Recent nieuws:

Uitgeprocedeerd

Catherine en Aisha verborgen hun geaardheid, maar toen die toch werd ontdekt ontstond er een levensbedreigende situatie. Noodgedwongen hebben ze hun kinderen achtergelaten en zijn ze naar Nederland gevlucht.

Lees verder

Even zweten

Zina had een zware dag op haar werk. 'Telkens als ik dacht: nu zijn we er, kwam hij weer met iets nieuws op de proppen. Dingen waar ik nog nooit van gehoord had! Die ik nog nooit eerder heb gedaan!'

Lees verder

Roze Zaterdag 2024

Vier de vrijheid en acceptatie van de LHBTIQ+ gemeenschap! Groningen kleurt een jaar lang roze: tijdens het Queer Year en de landelijke Pride Roze Zaterdag op 22 juni 2024.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden