Petit Mal - Roze Filmdagen

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 28 maart 2023
Tijd: 21:15-23:15
Type: Film
Website: https://rozefilmdagen.nl/en/2023/petit-mal-1

Locatie:

Naam: Ketelhuis 2
Straat: Pazzanistraat 4
Postcode: 1014 DB
Plaats: Amsterdam
Provincie: Noord-Holland
Land: Nederland

Omschrijving:

Martina, Laia en Anto zitten in een liefdesdriehoek vol passie en speelsheid. Hun relatie, vol met barbecues in de achtertuin, meedogenloos geplaag en genoeg honden om de ruimte in te nemen die nog over is in hun dubbele brede kingsize bed, wordt op de proef gesteld wanneer Laia wordt weggeroepen voor een langetermijnproject.


Martina en Anto moeten tijdelijk de dynamiek tussen hen twee hervormen.Terwijl ze nadenken over de kracht en flexibiliteit van hun liefde, wordt je als kijker uitgenodigd om met deze steeds evoluerende romance mee te leven; er wordt ruimte gemaakt voor jaloezie, eenzaamheid en diepe genegenheid die zonder oordeel naast elkaar kunnen bestaan.


Over de Roze Filmdagen


De Roze Filmdagen is een elfdaags filmfestival waarop films, korte films en documentaires met een LGBTQ-gerelateerd thema worden vertoond. Het festival vindt sinds 1996 jaarlijks in maart plaats in Het Ketelhuis op het terrein van de Westergasfabriek in Amsterdam en wordt georganiseerd door de Stichting Pink Media.


 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.

Recent nieuws:

Noodtoestand in de VS

'Onze community is in gevaar. De golf van dreiging in het land veroorzaakt steeds meer haat, homofobie en transfobie, wat uiteindelijk een risico vormt voor de veiligheid van iedereen.'

Lees verder

1 op de 90

Beelden en verhalen van intersekse personen tussen de 2,5 en 81 jaar oud: Biologisch geslacht is een spectrum met oneindig veel variaties, waar veel meer bekendheid over moet komen.

Lees verder

Rainbow marketing

Timing, inlevingsvermogen, overgevoeligheden en intentie: Het uitdragen van LHBTQI+-vriendelijkheid is zo simpel nog niet. Wanneer doe je het goed (of fout)?

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden