LADIES PARTY NIJMEGEN

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 2 april 2023
Tijd: 15.00u tot 21.00u
Type: Cafe & Party
Website: http://ladiespartynijmegen.nl

Locatie:

Naam: Thiemeloods
Straat: Leemptstraat 34
Postcode: 6512 EN
Plaats: Nijmegen
Provincie: Gelderland
Land: Nederland

Omschrijving:

Op zondag 2 april is er weer een Ladies Party in de Thiemeloods. Een vrouwenfeest om te dansen, karaoke te zingen en te ontmoeten. Met gratis kop soep en hapjes. Maar ook aandacht voor een belangrijk onderwerp.


Tijdens deze party interviewt Miranda Florussen (Groen Links) om 16.00u Lenie Scholten en Mariët Mensink over het belang van het Wereldvrouwenhuis in Nijmegen. Lenie Scholten is oud-wethouder, GroenLinks-politica en voorzitter van het Wereldvrouwenhuis in Nijmegen. Mariët Mensink is vrijwilligster voor onder andere het Wereldvrouwenhuis en kreeg daarvoor in januari 2023  de Burgemeester Dalesprijs uitgereikt.  


Er is ook een loterij, waarvan de opbrengst geheel ten goede komt aan het Wereldvrouwenhuis. Er zijn mooie prijzen te winnen, o.a. een draagbare radio, tegoedbonnen van café Maxim en een fiets.


 


Kom jij ook dansen voor kansen? 


 


Entree 5 euro (liefst cash), betalen aan de deur


Zorg ook voor cash om loten te kopen


Incl. hapjes en soep


 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.



Recent nieuws:

Kaleidos GGZ

Geestelijke gezondheidszorg voor LHBTIQ+, Kaleidos is een veilige plek waar je zeker weet dat je jezelf kunt zijn. 'Bij ons is diversiteit de norm.' We speken medeoprichter en psycholoog Lin van der Donk.

Lees verder

Confessions & Talks

De 27e editie van Roze Filmdagen is voorbij. Wil je meer? Luister dan naar de eerste afleveringen van de Queer Movie Talks Podcast en kijk alle afleveringen van Queer Film Confessions.

Lees verder

Sara Kroos is terug

'Het belooft een vrolijk chaotische avond te worden (...) met scherpe humor, lieve liedjes, ongemakkelijke situaties en een gezellige, sarcastische ondertoon nu ze boven de veertig is en vier jaar op de bank heeft gelegen.'

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden