LADIES PARTY NIJMEGEN

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 2 april 2023
Tijd: 15.00u tot 21.00u
Type: Cafe & Party
Website: http://ladiespartynijmegen.nl

Locatie:

Naam: Thiemeloods
Straat: Leemptstraat 34
Postcode: 6512 EN
Plaats: Nijmegen
Provincie: Gelderland
Land: Nederland

Omschrijving:

Op zondag 2 april is er weer een Ladies Party in de Thiemeloods. Een vrouwenfeest om te dansen, karaoke te zingen en te ontmoeten. Met gratis kop soep en hapjes. Maar ook aandacht voor een belangrijk onderwerp.


Tijdens deze party interviewt Miranda Florussen (Groen Links) om 16.00u Lenie Scholten en Mariët Mensink over het belang van het Wereldvrouwenhuis in Nijmegen. Lenie Scholten is oud-wethouder, GroenLinks-politica en voorzitter van het Wereldvrouwenhuis in Nijmegen. Mariët Mensink is vrijwilligster voor onder andere het Wereldvrouwenhuis en kreeg daarvoor in januari 2023  de Burgemeester Dalesprijs uitgereikt.  


Er is ook een loterij, waarvan de opbrengst geheel ten goede komt aan het Wereldvrouwenhuis. Er zijn mooie prijzen te winnen, o.a. een draagbare radio, tegoedbonnen van café Maxim en een fiets.


 


Kom jij ook dansen voor kansen? 


 


Entree 5 euro (liefst cash), betalen aan de deur


Zorg ook voor cash om loten te kopen


Incl. hapjes en soep


 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.

Recent nieuws:

Noodtoestand in de VS

'Onze community is in gevaar. De golf van dreiging in het land veroorzaakt steeds meer haat, homofobie en transfobie, wat uiteindelijk een risico vormt voor de veiligheid van iedereen.'

Lees verder

1 op de 90

Beelden en verhalen van intersekse personen tussen de 2,5 en 81 jaar oud: Biologisch geslacht is een spectrum met oneindig veel variaties, waar veel meer bekendheid over moet komen.

Lees verder

Rainbow marketing

Timing, inlevingsvermogen, overgevoeligheden en intentie: Het uitdragen van LHBTQI+-vriendelijkheid is zo simpel nog niet. Wanneer doe je het goed (of fout)?

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden