Lesbische Liga Live

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 1 juni 2023
Tijd: 20:00-21:30
Type: Theater
Website: https://www.tivolivredenburg.nl/agenda/lesbische-liga-live-01-06-2023/

Locatie:

Naam: TivoliVredenburg
Straat: Vredenburgkade 11
Postcode: 3511 WC
Plaats: Utrecht
Provincie: Utrecht
Land: Nederland

Omschrijving:

De Liga is terug in Utrecht en opent voor one-night-only de deuren naar hun ‘lesbische clubhuis’! Vera Siemons en Annefleur Schipper gaan de planken op voor hun grootste een meest bijzondere liveshow tot nu toe. Voor de eerste keer in de geschiedenis van de Liga wordt er deze avond geen podcast-opname gehouden maar is er sprake van het grootste lesbische en queer spektakel van de Benelux! What happens in Utrecht, stays in Utrecht zeg maar… Dit wil je niet missen!


Vorige editie knalde TivoliVredenburg al uit z’n voegen toen Hanna van Vliet, Femke Heemskerk, Fresia Cousino Arias en Shay Kreuger hun opwachting maakten en de strings om hun oren vlogen. Dat de lesbische lat hoog ligt, is een understatement.


Kortom: meer escandaló en BL’ers dan ooit. Na afloop kun je blijven hangen om blikken uit te wisselen op de dansvloer, met de iconic Liza van den Brink achter de dj decks.


 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.

Recent nieuws:

Zijn jongen

Carry Slee schreef een nieuw boek, over haar jeugd en het gezin waarin ze opgeroeide. Jezelf durven zijn en je eigen identiteit omarmen, dat is het allerbelangrijkste. Maar niet altijd gemakkelijk.

Lees verder

Pelgrimstocht & wandeljurk

'Ik heb altijd tegen deze gevoelens gevochten tot ik rond mijn veertigste begreep dat ik die strijd ging verliezen en dat ik behalve anderen vooral mezelf voor de gek hield.'

Lees verder

Emmy Eve

'Ik schrijf voornamelijk over dingen die ik zelf mee maak. Er gaan nummers over angst voor verlies en afscheid nemen van vriendschap maar ook nummers over mijn vrouw en onze liefde.'

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden