Workshop Queer Art met Marco Lambooy

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 9 juni 2023
Tijd: 15:00-18:00
Type: Workshop
Website: https://rotterdam-pride.com/facebook-event/workshop-queer-art-met-marco-lambooij/

Locatie:

Naam: Nieuwe Instituut
Straat: Museumpark 25
Postcode: 3015 CB
Plaats: Rotterdam
Provincie: Zuid-Holland
Land: Nederland

Omschrijving:

Tijdens deze workshop ga je met hulp van queer kunstenaar Marco Lambooy werken aan een visuele weergave van je eigen queer identiteit. Dit mag een zelfportret zijn, maar ook een abstracte collage bijvoorbeeld. Alles kan, zolang het juist voelt voor jou!


In deze veilige omgeving word je uitgedaagd om na te denken over hoe jij je eigen queer identiteit ziet, en hoe je dat dan zou weergeven met kunst. Je hoeft geen kunstenaar te zijn om mee te doen, iedereen is welkom, inclusief cis hetero-bondgenoten.


Wil jij deze workshop absoluut niet missen? Reserveer dan nu je plek!


Belangrijk: het event is Nederlands/Engels, afhankelijk van de mededelers kan het tweetalig gegeven worden en de locatie is volledig rolstoeltoegankelijk.


 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.

Recent nieuws:

Zijn jongen

Carry Slee schreef een nieuw boek, over haar jeugd en het gezin waarin ze opgeroeide. Jezelf durven zijn en je eigen identiteit omarmen, dat is het allerbelangrijkste. Maar niet altijd gemakkelijk.

Lees verder

Pelgrimstocht & wandeljurk

'Ik heb altijd tegen deze gevoelens gevochten tot ik rond mijn veertigste begreep dat ik die strijd ging verliezen en dat ik behalve anderen vooral mezelf voor de gek hield.'

Lees verder

Emmy Eve

'Ik schrijf voornamelijk over dingen die ik zelf mee maak. Er gaan nummers over angst voor verlies en afscheid nemen van vriendschap maar ook nummers over mijn vrouw en onze liefde.'

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden