Workshop Queer Art met Marco Lambooy

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 9 juni 2023
Tijd: 15:00-18:00
Type: Workshop
Website: https://rotterdam-pride.com/facebook-event/workshop-queer-art-met-marco-lambooij/

Locatie:

Naam: Nieuwe Instituut
Straat: Museumpark 25
Postcode: 3015 CB
Plaats: Rotterdam
Provincie: Zuid-Holland
Land: Nederland

Omschrijving:

Tijdens deze workshop ga je met hulp van queer kunstenaar Marco Lambooy werken aan een visuele weergave van je eigen queer identiteit. Dit mag een zelfportret zijn, maar ook een abstracte collage bijvoorbeeld. Alles kan, zolang het juist voelt voor jou!


In deze veilige omgeving word je uitgedaagd om na te denken over hoe jij je eigen queer identiteit ziet, en hoe je dat dan zou weergeven met kunst. Je hoeft geen kunstenaar te zijn om mee te doen, iedereen is welkom, inclusief cis hetero-bondgenoten.


Wil jij deze workshop absoluut niet missen? Reserveer dan nu je plek!


Belangrijk: het event is Nederlands/Engels, afhankelijk van de mededelers kan het tweetalig gegeven worden en de locatie is volledig rolstoeltoegankelijk.


 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.



Recent nieuws:

Kaleidos GGZ

Geestelijke gezondheidszorg voor LHBTIQ+, Kaleidos is een veilige plek waar je zeker weet dat je jezelf kunt zijn. 'Bij ons is diversiteit de norm.' We speken medeoprichter en psycholoog Lin van der Donk.

Lees verder

Confessions & Talks

De 27e editie van Roze Filmdagen is voorbij. Wil je meer? Luister dan naar de eerste afleveringen van de Queer Movie Talks Podcast en kijk alle afleveringen van Queer Film Confessions.

Lees verder

Sara Kroos is terug

'Het belooft een vrolijk chaotische avond te worden (...) met scherpe humor, lieve liedjes, ongemakkelijke situaties en een gezellige, sarcastische ondertoon nu ze boven de veertig is en vier jaar op de bank heeft gelegen.'

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden