Workshop Queer Art met Marco Lambooy

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 9 juni 2023
Tijd: 15:00-18:00
Type: Workshop
Website: https://rotterdam-pride.com/facebook-event/workshop-queer-art-met-marco-lambooij/

Locatie:

Naam: Nieuwe Instituut
Straat: Museumpark 25
Postcode: 3015 CB
Plaats: Rotterdam
Provincie: Zuid-Holland
Land: Nederland

Omschrijving:

Tijdens deze workshop ga je met hulp van queer kunstenaar Marco Lambooy werken aan een visuele weergave van je eigen queer identiteit. Dit mag een zelfportret zijn, maar ook een abstracte collage bijvoorbeeld. Alles kan, zolang het juist voelt voor jou!


In deze veilige omgeving word je uitgedaagd om na te denken over hoe jij je eigen queer identiteit ziet, en hoe je dat dan zou weergeven met kunst. Je hoeft geen kunstenaar te zijn om mee te doen, iedereen is welkom, inclusief cis hetero-bondgenoten.


Wil jij deze workshop absoluut niet missen? Reserveer dan nu je plek!


Belangrijk: het event is Nederlands/Engels, afhankelijk van de mededelers kan het tweetalig gegeven worden en de locatie is volledig rolstoeltoegankelijk.


 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.Recent nieuws:

Kiezen, snijden, zwijgen

Marieke en Sharan zijn intersekse. Hun jeugd werd getekend door onnodige medische ingrepen en opgelegd zwijgen. Ze doorbreken hun geheim en maken een indrukwekkende documentaire.

Lees verder

Bi of lesbisch?

'We wonen sinds anderhalf jaar samen, we hebben een huis gekocht en we hebben samen een kat. Tekstboek lesbisch, zou je zeggen. Behalve dat ik al sinds mijn 15e weet dat ik biseksueel ben.'

Lees verder

Twintig jaar Mijntje

Ze is het brutaaltje van een domineesdochter en viert dit jaar haar jubileum: al twintig jaar deelt ze lief en leed met ons. We spreken maker Margreet de Heer! 'Mijntje doet alles wat ik niet durf.'

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden