Webinar Inclusief Beleid

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 21 november 2023
Tijd: 14:00-15:30
Type: Politiek
Website: https://www.movisie.nl/agenda/webinar-inclusief-beleid

Locatie:

Dit is een online event

Omschrijving:

Tijdens dit webinar presenteren we de handreiking Inclusief Beleid. In deze handreiking staan alle geleerde lessen rondom het stappenplan Inclusief Beleid centraal tezamen met opgedane inzichten uit de leergemeenschap van drie gemeenten. De deelnemers van de leergemeenschap zullen tijdens dit webinar vertellen over de belangrijkste leerpunten die zij uit de leergemeenschap hebben gehaald voor de ontwikkeling van inclusief beleid in hun gemeenten.


Dit webinar is bedoeld voor gemeenteprofessionals die inclusief beleid in hun portefeuille of opdrachtbeschrijving (gaan) hebben.


 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.Recent nieuws:

IHLIA: Protest2Pride

De foto's van Marian Bakker fungeren als een genuanceerd historisch verslag, een bijdrage aan ons collectieve geheugen en begrip. Ook jij kunt bijdragen aan de expo: upload jouw foto!

Lees verder

Afscheid

Inseminatiepoging drie was raak, maar na twee maanden bleek het kindje niet meer te leven. Wat moest er nu gebeuren? 'Afwachten,' had de arts gezegd. Dat gingen we dus maar doen...

Lees verder

Vers leesvoer

Een inclusieve reisgids, een 'een veelkoppig verhaal over transformatie en de zoektocht naar liefde en bestaansrecht,' en overal kleurrijke feestjes met Nine en Mella, om voor te lezen.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden