Queer Factory on Tour Sittard

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 1 december 2023
Tijd: 22:00 -3:00
Type: Festival
Website: https://coclimburg.nl/evenement/queer-factory-on-tour-sittard-world-aids-day-special/

Locatie:

Naam: Poppodium Volt Sittard
Straat: Odasingel 88
Postcode: 6131 GZ
Plaats: Sittard
Provincie: Limburg
Land: Nederland

Omschrijving:

QUEER FACTORY KOMT NAAR SITTARD 


Bereid je voor op een onvergetelijke avond vol beats, betoverende optredens en een zee van kleurrijke mensen die samenkomen onder één dak. Queer Factory is een brave space waar iedereen wordt aangemoedigd om hun authentieke zelf te ontketenen, zich los te maken van maatschappelijke normen en hun ware identiteit te omarmen.


Dans de hele nacht op een eclectische mix van genres, van gay popliedjes tot technobeats. Mis je kans niet om deel uit te maken van de Queer Factory in Sittard.


Kom zoals je bent, dans alsof niemand kijkt en laat je ware kleuren helderder schijnen dan ooit tevoren. Bereid je voor op een nacht vol onvergetelijke momenten, waar diversiteit centraal staat en de kracht van queer expressie geen grenzen kent. Deze editie staat in het teken van Wereld Aids Dag.


Tickets verkrijgbaar via www.tickets.coclimburg.nl


Locatie: Poppodium Volt Sittard


Datum: 1 december 2023


 Tijd: 22:00-03:00


 Brave space: hier kun je jezelf zijn


 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.

Recent nieuws:

De juiste balans

In zo'n 95 procent van de gevallen gaan we ervoor en blijven we elkaars handen vasthouden. En heel, heel af en toe laten we toch maar los en kiezen we voor veiligheid.

Lees verder

Angst en censuur in Hongarije

Amnesty International concludeert dat de propagandawet een grote impact heeft: het beperkt de vrijheid van meningsuiting, leidt tot zelfcensuur en zorgt voor meer discriminatie.

Lees verder

Feelgood met een boodschap

Olga Ponjee schreef de erotische queerserie Oneindig, over mensen die kracht leren vinden in juist datgene wat ze anders maakt. 'Maatschappelijke vraagstukken combineer ik graag met fantasie.'

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden