Queer Factory on Tour Sittard

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 1 december 2023
Tijd: 22:00 -3:00
Type: Festival
Website: https://coclimburg.nl/evenement/queer-factory-on-tour-sittard-world-aids-day-special/

Locatie:

Naam: Poppodium Volt Sittard
Straat: Odasingel 88
Postcode: 6131 GZ
Plaats: Sittard
Provincie: Limburg
Land: Nederland

Omschrijving:

QUEER FACTORY KOMT NAAR SITTARD 


Bereid je voor op een onvergetelijke avond vol beats, betoverende optredens en een zee van kleurrijke mensen die samenkomen onder één dak. Queer Factory is een brave space waar iedereen wordt aangemoedigd om hun authentieke zelf te ontketenen, zich los te maken van maatschappelijke normen en hun ware identiteit te omarmen.


Dans de hele nacht op een eclectische mix van genres, van gay popliedjes tot technobeats. Mis je kans niet om deel uit te maken van de Queer Factory in Sittard.


Kom zoals je bent, dans alsof niemand kijkt en laat je ware kleuren helderder schijnen dan ooit tevoren. Bereid je voor op een nacht vol onvergetelijke momenten, waar diversiteit centraal staat en de kracht van queer expressie geen grenzen kent. Deze editie staat in het teken van Wereld Aids Dag.


Tickets verkrijgbaar via www.tickets.coclimburg.nl


Locatie: Poppodium Volt Sittard


Datum: 1 december 2023


 Tijd: 22:00-03:00


 Brave space: hier kun je jezelf zijn


 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.



Recent nieuws:

Vier diversiteit met IHLIA

Nu er in steeds meer steden Prides worden georganiseerd, zijn ook steeds meer musea en andere (culturele) instellingen bezig met het queeren van hun programmering.

Lees verder

Zomer vol films

Kijk 'Life is not a competition but I'm winning', over queers die nooit mee konden doen aan de Spelen, 'Love & Revolution' tijdens Pride Night, ga naar Roffa mon Amour of Open Air Cinema tijdens Pride Amsterdam.

Lees verder

Pride in mijn dorp

Hoe is het om queer te zijn in een dorp? Presentatoren Shary-An Nivillac en Julien Kooij helpen de twee jonge queers Steph en Axel om Prides te organiseren in IJsselmuiden en Eelde.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden