Het Roze Lieverdje

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 14 februari 2024
Tijd: 20:00
Type: Overige
Website: https://amsterdam.groenlinks.nl/agenda/wie-wordt-het-roze-lieverdje-2024

Locatie:

Naam: Melkweg
Straat: Lijnbaansgracht 234 a
Postcode: 1017 ph
Plaats: Amsterdam
Provincie: Noord-Holland
Land: Nederland

Omschrijving:

GroenLinks Amsterdam organiseert voor de tiende keer de verkiezing van het Roze Lieverdje. Het Roze Lieverdje wordt iedere twee jaar uitgereikt aan een Amsterdammer of initiatief, die zich buitengewoon, op vrijwillige basis heeft ingezet voor de LHBTIQ+ gemeenschap.


TRANSAMSTERDAM IS GENOMINEERD VOOR HET ROZE LIEVERDJE 


TransAmsterdam, onder bezielende leiding van oprichter en voorzitter Yvo Manuel Vas Dias en het huidige team bestaande uit Jean, Mahdad, Efa, Maurice, Janine, Charles, Steven, Peter, Vero, Jip, Lucie, Rubi, Agnes, Khalid en Sam, bestaat dit jaar alweer tien jaar.


TransAmsterdam staat bekend als een betrokken en inspirerende groep mensen, die laagdrempelig toegankelijke activiteiten organiseren én zich inzetten voor de zichtbaarheid van de transgemeenschap. Alles bij elkaar voor de jury alle reden om TransAmsterdam te nomineren voor het Roze Lieverdje 2024.
 
Vind je ook dat TransAmsterdam het Roze Lieverdje verdient? Stem dan via deze link https://rozelieverdje.nl op TransAmsterdam! Tot en met 11 februari kun je jouw stem uitbrengen op jouw Roze Lieverdje 2024!
  
Op Valentijnsdag, 14 februari 2024, wordt het Roze Lieverdje bekendgemaakt tijdens het gratis toegankelijke feestelijke Roze Lieverdje Gala in de Melkweg! Je bent van harte welkom om ons aan te moedigen. Je kunt je aanmelden via deze link https://amsterdam.groenlinks.nl/agenda/wie-wordt-het-roze-lieverdje-2024


Meer info en alles over de genomineerden vind je op de website!


 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.Recent nieuws:

Roze Woensdag 2024

'Stichting Roze Woensdag nodigt iedereen uit om deze dag in het roze te lopen en te feesten, want hiermee toon je solidariteit aan de LHBTIQ+ gemeenschap. We vieren wat we bereikt hebben en staan stil bij wat er nog te doen is op dit vlak.'

Lees verder

Spiegelbeeld

Haar vingers bewogen, haar nagels kropen tergend langzaam omhoog. Kippenvel op het randje van lekker. Er klopte iets niet. Er was een derde hand, in mijn nek... - Fran & The City

Lees verder

IHLIA: Protest2Pride

De foto's van Marian Bakker fungeren als een genuanceerd historisch verslag, een bijdrage aan ons collectieve geheugen en begrip. Ook jij kunt bijdragen aan de expo: upload jouw foto!

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden