Samen Jeu de Boulen en eten

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 20 april 2024
Tijd: 17:30
Type: Overige

Locatie:

Naam: NondeJeu
Straat: Pieter Vreedeplein 80
Postcode: 5038 BW
Plaats: Tilburg
Provincie: Noord-Brabant
Land: Nederland

Omschrijving:

Om 17.30 uur gaan we gezellig (a la carte) eten bij bij NondeJeu (Pieter Vreedeplein 80, 5038 BW in Tilburg). Deze locatie ligt vlak bij het station. Daarna gaan we gezellig Jeu de Boulen vanaf 19:00 uur. Kosten zijn €3,50 per persoon. Meld je op tijd aan en want we kunnen maar met maximaal 8 dames gaan. Na je betaling voor de baan huur wordt je toegevoegd aan de tijdelijke Whats-app groep. Aanmelden kan tot uiterlijk 17 april.


Aanmelden via: Glenda Brekelmans via glenda.canyon@gmail.com 


 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.Recent nieuws:

Uitgeprocedeerd

Catherine en Aisha verborgen hun geaardheid, maar toen die toch werd ontdekt ontstond er een levensbedreigende situatie. Noodgedwongen hebben ze hun kinderen achtergelaten en zijn ze naar Nederland gevlucht.

Lees verder

Even zweten

Zina had een zware dag op haar werk. 'Telkens als ik dacht: nu zijn we er, kwam hij weer met iets nieuws op de proppen. Dingen waar ik nog nooit van gehoord had! Die ik nog nooit eerder heb gedaan!'

Lees verder

Roze Zaterdag 2024

Vier de vrijheid en acceptatie van de LHBTIQ+ gemeenschap! Groningen kleurt een jaar lang roze: tijdens het Queer Year en de landelijke Pride Roze Zaterdag op 22 juni 2024.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden