Boekpresentatie Nadine Swagerman 'De helft van mij'

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 24 mei 2024
Tijd: 19:00-21:00
Type: Overige
Website: https://www.dequeerboekenkast.nl/products/boekpresentatie-nadine-swagerman-de-helft-van-mij

Locatie:

Naam: De Queer Boekenkast
Straat: Laat 204A
Postcode: 1811 EN
Plaats: Alkmaar
Provincie: Noord-Holland
Land: Nederland

Omschrijving:

Kom op vrijdag 24 mei naar De Queer Boekenkast voor de boekpresentatie van 'De helft van mij', het nieuwste YA boek van Nadine Swagerman in de serie "Jij doet ertoe" van Uitgeverij Kluitman.


'De helft van mij' gaat over Sara die samen woont met haar vader en hond Spot in een klein dorp waar nooit iets gebeurt. Als Sara voor school een opdracht krijgt die haar dwingt te kijken naar het verlies van haar moeder en de leegte die zij heeft achtergelaten, wordt haar zorgvuldig opgebouwde alles-gaat-oké-houding volledig overhoop gegooid. Sara komt terecht in een draaikolk van vragen, gemis, verdriet en woede. Ze voelt zich alleen en totaal onbegrepen. Er is één iemand door wie ze zich wel gezien voelt: Jen. Maar wat moet ze met al die verwarrende gevoelens die omhoog komen? 'De helft van mij' is een verhaal over ontdekken wie je bent en waar je vandaan komt. Een verhaal over vriendschap, liefde en verlies..


Tijdens de presentatie zal auteur Nadine Swagerman in gesprek gaan over het boek. Natuurlijk is er na afloop gelegenheid om het boek te laten signeren door Nadine tijdens een meet & greet.


'Jij doet ertoe' is een nieuwe serie boeken van Kluitman met inclusieve verhalen van Nederlandse bodem. Inclusiviteit staat centraal in deze serie, met aandacht voor onder andere lhbtiqa+ thema's. De Queer Boekenkast is dan ook trots om de aftrap van deze serie te mogen hosten. Het maximale aantal bezoekers is 30, dus meld je snel aan om zeker te zijn van een plaats.


Kun jij er niet bij zijn, maar wil je toch een exclusief gesigneerd exemplaar bemachtigen? Je kunt die hier pre-orderen >>> link.


We hopen je te zien op 24 mei :D


 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.Recent nieuws:

Spiegelbeeld

Haar vingers bewogen, haar nagels kropen tergend langzaam omhoog. Kippenvel op het randje van lekker. Er klopte iets niet. Er was een derde hand, in mijn nek... - Fran & The City

Lees verder

IHLIA: Protest2Pride

De foto's van Marian Bakker fungeren als een genuanceerd historisch verslag, een bijdrage aan ons collectieve geheugen en begrip. Ook jij kunt bijdragen aan de expo: upload jouw foto!

Lees verder

Afscheid

Inseminatiepoging drie was raak, maar na twee maanden bleek het kindje niet meer te leven. Wat moest er nu gebeuren? 'Afwachten,' had de arts gezegd. Dat gingen we dus maar doen...

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden