Pink West Boeken

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 16 juni 2024
Tijd: 14.30
Type: Overige
Website: https://pinkwestboeken.nl

Locatie:

Naam: De Coöperatieve Nieuwe Boekhandel
Straat: Bos en Lommerweg 227
Plaats: Amsterdam
Provincie: Noord-Holland
Land: Nederland

Omschrijving:

16 juni 2024: Ontkiemende liefde | Speciale PinkWestBoeken editie | Kom ook!


Het eerste boek dat wordt uitgegeven door Velvet Publishers is een kruising tussen literatuur en pulp. Pulpature. Het verhaal speelt zich af op een moestuin, vol dampende erotische scènes in de broeikas.


We zijn heel benieuwd wat jullie hiervan vinden!
Is het literatuur? Is het pulp? Was het opwindend???


Het is een dun boekje is, dus een goede gelegenheid voor nieuwe mensen om eens aan te haken bij de boekbespreking van PinkWestBoeken. 


 ===


Hou je van boeken en wil je het daar wel eens over hebben? We zijn geen club waar je lid van hoeft te worden, schuif gewoon een keer aan. Gemiddeld zijn we met 10 les-bi-queer vrouwen. We zitten op de perfect plek; midden in de boekhandel. Praat mee, luister of kom gezellig borrelen.


 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.Recent nieuws:

Kiezen, snijden, zwijgen

Marieke en Sharan zijn intersekse. Hun jeugd werd getekend door onnodige medische ingrepen en opgelegd zwijgen. Ze doorbreken hun geheim en maken een indrukwekkende documentaire.

Lees verder

Bi of lesbisch?

'We wonen sinds anderhalf jaar samen, we hebben een huis gekocht en we hebben samen een kat. Tekstboek lesbisch, zou je zeggen. Behalve dat ik al sinds mijn 15e weet dat ik biseksueel ben.'

Lees verder

Twintig jaar Mijntje

Ze is het brutaaltje van een domineesdochter en viert dit jaar haar jubileum: al twintig jaar deelt ze lief en leed met ons. We spreken maker Margreet de Heer! 'Mijntje doet alles wat ik niet durf.'

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden