Valentijn de Hingh geeft inleiding bij HEM/ZIJN

valentijn de hingh

Bekend transgender fotomodel Valentijn de Hingh zal op 8 april een persoonlijke inleiding geven bij het theaterstuk HEM/ZIJN.

HEM/ZIJN is een voorstelling van jongerentheatergezelschap SubSuburbia, en gaat over Tristan: een jongen in een meisjeslichaam, die worstelt met zijn identiteit. Hij wil veranderen, heeft alleen geen idee hoe hij dat moet aanpakken. Bovendien is Tristan doodsbang voor de gevolgen. Maar opgeven? Dat nooit.

Regisseur Esther Bolte: “Bij zo’n heftige voorstelling wil ik het publiek niet zomaar met lege handen naar huis laten gaan. Daarom bieden we inleidingen aan en kan het publiek vragen stellen.” 

Aan de inleidingen werken verschillende mensen mee die in hun leven en werk te maken hebben met transgenders of het zelf zijn. Valentijn trapt op 8 april af.

HEM/ZIJN is van 6 t/m 23 april te zien in De Voetnoot in Almere.

Meer info: www.theatergroepsuburbia.nl

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.

Recent nieuws:

Verkiezingsdebat 2021

COC Nederland: Wat gaan politici doen tegen de geweldsincidenten tegen LHBTI's? Moet zogenaamde 'LHBTI-genezing' verboden worden? Livecast op vrijdag 5 februari.

Lees verder

Hoop, ruzie en verlies

'Zij wist wanneer we moesten stoppen, dat talent heb ik nooit gehad.' Dorine (31) is verslaafd aan gokken, verloor haar vriendin en zit tot haar nek in de schulden.

Lees verder

'Damespaden déden iets'

Lesbiennes die zich zichtbaar, met regenboogveters en al, in de openlucht begaven… Er kwamen vaak heftige reacties op de aankondiging van een nieuw Damespad. Rita Zwaan blikt terug.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden