Rotterdam Pride komt met eigen Business Club

 

Vanaf 22 september a.s. is het weer zover: Rotterdam Pride!

Nieuw is de toevoeging van een eigen Pride Business Club aan het event, de kick off hiervan vindt plaats op 23 september.

De reden voor het initiatief is dat Rotterdam een actief ondernemersklimaat kent, en dus een logische plek is om een business club op te richten. En volgens de organisatie "(...) Kende Rotterdam tot op heden geen business club of netwerkmoment met een ‘roze tintje’ waarbij iedereen zich mag aansluiten."

Dus heb jij een bedrijf en wil je een roze signaal afgeven aan klanten, of wil je binnen een roze platform netwerken? Meld je dan aan bij Rotterdam Pride Business Club!

Rotterdam Pride 

22 t/m 25 september

www.rotterdam-pride.com

 

 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.

Recent nieuws:

Verkiezingsdebat 2021

COC Nederland: Wat gaan politici doen tegen de geweldsincidenten tegen LHBTI's? Moet zogenaamde 'LHBTI-genezing' verboden worden? Livecast op vrijdag 5 februari.

Lees verder

Hoop, ruzie en verlies

'Zij wist wanneer we moesten stoppen, dat talent heb ik nooit gehad.' Dorine (31) is verslaafd aan gokken, verloor haar vriendin en zit tot haar nek in de schulden.

Lees verder

'Damespaden déden iets'

Lesbiennes die zich zichtbaar, met regenboogveters en al, in de openlucht begaven… Er kwamen vaak heftige reacties op de aankondiging van een nieuw Damespad. Rita Zwaan blikt terug.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden