Rotterdam Pride komt met eigen Business Club

 

Vanaf 22 september a.s. is het weer zover: Rotterdam Pride!

Nieuw is de toevoeging van een eigen Pride Business Club aan het event, de kick off hiervan vindt plaats op 23 september.

De reden voor het initiatief is dat Rotterdam een actief ondernemersklimaat kent, en dus een logische plek is om een business club op te richten. En volgens de organisatie "(...) Kende Rotterdam tot op heden geen business club of netwerkmoment met een ‘roze tintje’ waarbij iedereen zich mag aansluiten."

Dus heb jij een bedrijf en wil je een roze signaal afgeven aan klanten, of wil je binnen een roze platform netwerken? Meld je dan aan bij Rotterdam Pride Business Club!

Rotterdam Pride 

22 t/m 25 september

www.rotterdam-pride.com

 

 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.

Recent nieuws:

Graag, veel en vaak

'Seks voor één keer blijft meer een mannending, gelukkig worden vrouwen er ook steeds makkelijker in.' Judith gaat voor de lusten, niet voor de lasten.

Lees verder

Bob Angelo Penning 2020

COC-prijs voor artiest en activist Dolly Bellefleur en Anne Krul, activist en rolmodel voor LHBTI-personen van kleur, uitgereikt tijdens True Colors in Paradiso.

Lees verder

KUT Shirt

Een ode aan de vulva, 'weg met het taboe rondom de vagina'. Grafisch vormgever Trudie Koorstra creëerde het KUT shirt: Het mag gezien worden.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden