Rotterdam Pride komt met eigen Business Club

 

Vanaf 22 september a.s. is het weer zover: Rotterdam Pride!

Nieuw is de toevoeging van een eigen Pride Business Club aan het event, de kick off hiervan vindt plaats op 23 september.

De reden voor het initiatief is dat Rotterdam een actief ondernemersklimaat kent, en dus een logische plek is om een business club op te richten. En volgens de organisatie "(...) Kende Rotterdam tot op heden geen business club of netwerkmoment met een ‘roze tintje’ waarbij iedereen zich mag aansluiten."

Dus heb jij een bedrijf en wil je een roze signaal afgeven aan klanten, of wil je binnen een roze platform netwerken? Meld je dan aan bij Rotterdam Pride Business Club!

Rotterdam Pride 

22 t/m 25 september

www.rotterdam-pride.com

 

 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.

Recent nieuws:

Eindelijk weten wat seks is

Seks is een handeling, maar ook een geschenk, een identiteit, een belofte en een beroep: Linda Duits analyseert seks vanuit verschillende perspectieven.

Lees verder

'Sluit niemand buiten'

Paus pleit voor 'wettelijke bescherming voor paren van gelijk geslacht', een 'grote stap voorwaarts' binnen de katholieke kerk.

Lees verder

Mix van pot en pink

Poink viert haar jubileum: Al 10 jaar activiteiten voor en door lesbische (LBTQ+) vrouwen in de regio Arnhem-Nijmegen, en Lenny Janssen trekt de kar.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden