25 jaar Zij aan Zij - Empowerment Award

Zij aan Zij bestaat deze zomer 25 jaar en dat gaan we vieren! Met een feest, een compleet vernieuwde website, een dubbeldikke jubileum-editie én een verkiezing. Vanwege het 25-jarig bestaan reiken we de Zij aan Zij Empowerment Award uit.

Er zijn heel wat bijzondere dames de revue gepasseerd in ons blad. Stuk voor stuk hebben ze een belangrijke rol gespeeld in de zichtbaarheid van LHBTI-vrouwen in Nederland. Wij zijn benieuwd wie jullie het meest is bijgebleven en de Zij aan Zij Empowerment Award verdient. In de laatste Zij aan Zij stellen we de top 25 aan je voor. Je stem kon je uitbrengen op deze pagina, of door een mail (met motivatie = leuk!) te sturen aan award@zijaanzij.nl.

Update: De lijnen zijn inmiddels gesloten! Wie de winnares is? Dat lees je in ons jubileumnummer, met een exclusief interview!

 

awardzaz

 

 Volg Zij aan Zij op social media:  FacebookTwitter en Instagram.

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.



Recent nieuws:

Vier diversiteit met IHLIA

Nu er in steeds meer steden Prides worden georganiseerd, zijn ook steeds meer musea en andere (culturele) instellingen bezig met het queeren van hun programmering.

Lees verder

Zomer vol films

Kijk 'Life is not a competition but I'm winning', over queers die nooit mee konden doen aan de Spelen, 'Love & Revolution' tijdens Pride Night, ga naar Roffa mon Amour of Open Air Cinema tijdens Pride Amsterdam.

Lees verder

Pride in mijn dorp

Hoe is het om queer te zijn in een dorp? Presentatoren Shary-An Nivillac en Julien Kooij helpen de twee jonge queers Steph en Axel om Prides te organiseren in IJsselmuiden en Eelde.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden