Expeditie Robinson - Meedoen een grote wens van Lot

expeditier

De spannende finale van Expeditie Robinson staat nog vers in ons geheugen en in het laatste nummer van Zij aan Zij lees je een interview met winnares Bertie, maar het nieuwe Robinson-seizoen dient zich alweer aan! En dit jaar is het een beetje anders.

De avonturiers zijn voor een deel Bekende Nederlanders, maar ook gewone stervelingen maken dit jaar kans zich te mogen aansluiten bij expeditie. Dennis en Nicolette leggen het uit.

Op de website zijn talloze potentiele deelnemers te vinden. Zo vertelt Lot: "Naast dat ik een grote liefde voor vrouwen heb, heb ik ook een enorme passie voor koken, sporten en avonturen beleven. Meedoen aan Expeditie Robinson is al jaren een grote wens. Na het beklimmen van de Mont Blanc in 2014, heb ik een enorme transformatie doorgemaakt. Ik ontdekte dat mijn grenzen veel verder lagen dan dat ik voor mogelijk hield. Door zo diep te gaan en het uiterste van mezelf te vragen, leerde ik te relativeren, verbeterde mijn zelfbeeld en veranderde mijn visie over de toekomst. Sindsdien probeer ik mezelf zo vaak mogelijk op de proef te stellen. Ik weet zeker dat meedoen aan de expeditie de volgende uitdaging is waar ik naar opzoek ben."

Aldus Lot, die ons een berichtje stuurde met de vraag of we konden helpen. Tuurlijk! Stemmen op haar kan via deze link: http://www.expeditierobinson.nl/profile/87 Breng je stem uit voor 20 maart, 17.00 uur en wie weet zien we Lot terug op het eiland.

lot

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.



Recent nieuws:

Wij oude vrouwen

'Nou,' begon Willy. 'Amy is de ex van Beth. En ze is de reden dat jij een kartonnen doos in de kelder hebt staan. Wil je het hele verhaal?' – Fran & The City, deel 10.

Lees verder

De bewaring

Debuut van Yael van der Wouden. 'Een zorgvuldig opgebouwd verhaal waarin continu een aanstekelijke spanning voelbaar is tussen twee vrouwen en tussen het heden en ons donkere, collectieve verleden.'

Lees verder

COC Songfestival 2024

De 28e editie van de befaamde regenboogliedjeswedstrijd zal op zaterdag 9 november plaatsvinden in De Lindenberg in Nijmegen. Aanmelden kan nog tot 1 oktober.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden