De nieuwe Zij aan Zij!

coverzz32017

Sinds 10 maart is 'ie verkrijgbaar, of bij de abonnees thuisbezorgd; de nieuwe Zij aan Zij! Wist je trouwens dat je via onze website een los nummer kunt bestellen? Die wordt dan bij je thuis afgeleverd. En met een abonnement mis je sowieso niks. Je kunt ook een digitaal abonnement afsluiten en het magazine online lezen. Wat staat je te wachten deze keer?

Om te beginnen bestaat Zij aan Zij komende zomer 25 jaar. Een hele prestatie, vinden we zelf! Dit jubileum gaan we natuurlijk vieren. Met een mooie jubileum-editie van ons blad, een feest (op 4 augustus in de Tolhuistuin, Amsterdam. Zet vast in je agenda!) en met de lancering van een nieuwe website. Ook reiken we ter ere van ons jubileum een award uit: In de afgelopen 25 jaar zijn er veel bijzondere dames de revue gepasseerd. We hebben een 'top 25' gemaakt die we nogmaals aan je voorstellen in het blad. Wie verdient de award? Breng je stem uit via de mail: award@zijaanzij.nl, of via deze speciale award-pagina.

Verder in deze editie: De Tweede Kamerverkiezingen komen eraan. We zochten voor je uit welke vrouwen in de politiek een LHBT-vriendelijk beleid voorstaan. Van een hele andere orde is het artikel over BSDM: verhalen uit de praktijk en meningen over het populaire 50 tinten grijs

Bij dit spannende BSDM-artikel hoort een winactie: Deel dit bericht op social media (en tag Zij aan Zij!), dan maak je kans op een spannend cadeau van Mail & Female!

Lees vooral ook het korte verhaal 'De Vrouwenproeverij', de verschillende columns, achtergrondartikelen en alles over kunst en cultuur. Wat leuks doen? Check de uitagenda (ook online) en lees het artikel over zonnige lentepret.

 Volg Zij aan Zij ook op social media:  FacebookTwitter en Instagram!

inhoud3

 inhoud2

 inhoud4

 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.



Recent nieuws:

Babs: Half

Ritmisch, energiek en verhalend: producer en songwriter Babs brengt op 3 mei haar vijfde EP uit, over de zoektocht naar haar roots en identiteit. De release wordt ondersteund met een clubtour door het land.

Lees verder

Zichtbaar en bang

'Mijn wens voor Lesbian Visibility Day is dat iedereen zichzelf mag zijn, zonder veroordeeld te worden door anderen. Voor mezelf wens ik dat ik wat meer lef krijg om te gaan staan voor wie ik ben.'

Lees verder

Toename discriminatie

Schrikbarend: Het aantal meldingen van LHBTIQ+ discriminatie is met bijna een kwart gestegen. 'De regenbooggemeenschap en andere minderheden lijken in deze onzekere tijden de zondebok te worden.'

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden