My Favorite: Maartje Paumen over haar favoriete boek

De laatste twee biografieën die ze las, namelijk Expeditie Edith over judoka Edith Bosch en Mijn gevecht over wielrenner Thomas Dekker zijn totaal verschillend. Die van Edith Bosch gaat over excessief trainen, veel winnen, niet gelukkig zijn en uiteindelijk met behulp van een life coach een nieuw evenwicht in het leven vinden. De ander over Thomas Dekker is een ontluisterend verhaal over een jonge wielrenner die zich verliest in doping, drugs en seks.

Lees meer

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.



Recent nieuws:

Volleybal: Netzo & EuLeVoTo

Europees Lesbische Volleybaltoernooi in Amsterdam: de 33e editie van EuLeVoTo is dit weekend. We spreken Megan, over volleybal, het toernooi en de Amsterdamse queer vereniging Netzo.

Lees verder

Kaleidos GGZ

Geestelijke gezondheidszorg voor LHBTIQ+, Kaleidos is een veilige plek waar je zeker weet dat je jezelf kunt zijn. 'Bij ons is diversiteit de norm.' We speken medeoprichter en psycholoog Lin van der Donk.

Lees verder

Confessions & Talks

De 27e editie van Roze Filmdagen is voorbij. Wil je meer? Luister dan naar de eerste afleveringen van de Queer Movie Talks Podcast en kijk alle afleveringen van Queer Film Confessions.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden