Mijn vriendin vindt me te dik

"Sinds een half jaar ben ik met mijn huidige vriendin. We hebben het heel gezellig met elkaar. Misschien iets te gezellig, want de verwenmomentjes, etentjes en borrels, zijn bij mij wat op de heupen komen zitten. Ik zat er eigenlijk niet mee tot mijn vriendin erover begon. Ze vindt me minder aantrekkelijk met dat maatje meer. Dat zei ze letterlijk zo. Op zich waardeer ik haar duidelijkheid, maar ik was zelf niet ontevreden over mijn lijf. Ik heb geen overgewicht en verzorg mezelf goed. Als ik zou gaan afvallen, doe ik dat voor haar. Maar moet ik dat wel doen? Wat is onze relatie waard als een paar kilo's meer de liefde al doet bekoelen? Die opmerking van mijn vriendin heeft me flink geraakt. Wat denk jij ervan?"

Aangekomen door de liefde 

Ik schrok hier eigenlijk wel van. Want hoor je elkaar niet te accepteren zoals je bent? Gewicht blijft altijd een gevoelig onderwerp bij vrouwen. Misschien kun je aangeven dat jij jezelf helemaal niet te dik vindt. Het is wel een feit dat zodra je de liefde hebt gevonden je wat aankomt. Is je vriendin zelf ook niet aangekomen? Hoe dan ook, gooi de kwestie op tafel. 
Serena 

Aantrekkelijkheid is jezelf durven zijn

Als dat maatje meer voor je vriendin een reden is om je niet aantrekkelijk te vinden, dan is ze je liefde niet waard. Bij echte liefde mag en kan je jezelf zijn en is dat zijn meer dan genoeg. En als jij jezelf

Lees meer

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.Recent nieuws:

Mooie zomer met KinePride

Elke laatste zondagochtend van de maand zal er in samenwerking met distributeur Cinemien een LHBTQIA+ film vertoond worden in Kinepolis Breda, Enschede, Groningen en Jaarbeurs Utrecht.

Lees verder

Niemand wordt vergeten

'Gelijkheid, vrijheid en rechtvaardigheid voor iedereen.' Eurocommissaris Helena Dalli (Gelijkheid) was bij het IDAHOT+ Forum 2024 in Den Haag. Daar riep zij op tot meer gelijkheid voor lhbtiq'ers in Europa.

Lees verder

Pride met het hele gezin

'Pride is een prachtig evenement waarop je enerzijds de trots op je bijzondere gezin kan tonen en anderzijds kan voelen dat je niet de enige bent met een andere gezinssamenstelling.' >> Leuke winactie!

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden