Mijn vriendin vindt me te dik

"Sinds een half jaar ben ik met mijn huidige vriendin. We hebben het heel gezellig met elkaar. Misschien iets te gezellig, want de verwenmomentjes, etentjes en borrels, zijn bij mij wat op de heupen komen zitten. Ik zat er eigenlijk niet mee tot mijn vriendin erover begon. Ze vindt me minder aantrekkelijk met dat maatje meer. Dat zei ze letterlijk zo. Op zich waardeer ik haar duidelijkheid, maar ik was zelf niet ontevreden over mijn lijf. Ik heb geen overgewicht en verzorg mezelf goed. Als ik zou gaan afvallen, doe ik dat voor haar. Maar moet ik dat wel doen? Wat is onze relatie waard als een paar kilo's meer de liefde al doet bekoelen? Die opmerking van mijn vriendin heeft me flink geraakt. Wat denk jij ervan?"

Aangekomen door de liefde 

Ik schrok hier eigenlijk wel van. Want hoor je elkaar niet te accepteren zoals je bent? Gewicht blijft altijd een gevoelig onderwerp bij vrouwen. Misschien kun je aangeven dat jij jezelf helemaal niet te dik vindt. Het is wel een feit dat zodra je de liefde hebt gevonden je wat aankomt. Is je vriendin zelf ook niet aangekomen? Hoe dan ook, gooi de kwestie op tafel. 
Serena 

Aantrekkelijkheid is jezelf durven zijn

Als dat maatje meer voor je vriendin een reden is om je niet aantrekkelijk te vinden, dan is ze je liefde niet waard. Bij echte liefde mag en kan je jezelf zijn en is dat zijn meer dan genoeg. En als jij jezelf

Lees meer

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.

Recent nieuws:

'Extremisme' in Rusland

Amnesty International noemt het 'een zeer cynische maatregel, bedoeld om de hele LHBTIQ+ gemeenschap te ontmenselijken en te vervolgen.'

Lees verder

Pathé Pride Night: Justine

Win kaarten voor de film! Justine is een jonge, intelligente vrouw, met sterke hang naar zelfdestructie. Op dag ontmoet ze Rachel en alles wordt anders. Durft Justine hoop te hebben op geluk..?

Lees verder

Lesbian Pulp & Queer Joy

Renée van Marissing gaat speciaal voor de gloednieuwe lesbiqueer uitgeverij Velvet Publishers het eerste deel in de Lesbian Pulp serie schrijven. De launch party was vrijdag en de crowdfunding is los!

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden