Coming out - verhalen

Zij aan Zij is op zoek naar verhalen over uit de kast komen. Hoe deed jij het? Ging het makkelijk? Waar liep je tegenaan? Hoe waren de reacties van vrienden en familie? Misschien wel heel anders dan je had verwacht?

Ben jij op ludieke wijze uit de kast gekomen? Of durfde je juist niets te zeggen tegen een bepaald persoon?

Iedereen heeft een eigen verhaal. Zo mailde Laura ons deze foto. Als coming out plaatste zij dit plaatje van zichzelf op Facebook. 'I am so gay, my hair isn't even straight'

"Een vriendin zei: Post die foto op Facebook. Ik kreeg hele positieve reacties! Iedereen vond het heel tof dat ik er zo open over ben."

Verhalen van anderen kunnen een steuntje in de rug zijn voor iedereen die nog in de kast zit maar er eigenlijk wel uit wil.

Wat is jouw verhaal? Mail naar redactie@zijaanzij.nl!

Foto of filmpje erbij mag!

 

Uit de kast op TV

Je kunt natuurlijk ook meedoen met het nieuwe seizoen van Uit de Kast. Ze zijn op zoek naar nieuwe kandidaten:

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.



Recent nieuws:

Horoscoop mei 2024

'De tijd die je nu steekt in het echt leren kennen van die leuke vrouw, voordat je halsoverkop weer ergens induikt, zal je een hoop drama besparen.' Wat staat jou te wachten deze maand?

Lees verder

L'arche de Noé

Het verhaal over een groep LHBTIQ jongeren die zijn verstoten door hun familie. Ze hebben allemaal het verlangen om te bestaan, om hun plaats in de samenleving te vinden. Te zien vanaf 16 mei.

Lees verder

Verkeerde kant

'Ze hebben haar tegen de muur gegooid, in haar gezicht geslagen, geschopt en bloedend achtergelaten, alleen maar omdat ze lesbisch was.' – Fran & The City, deel 11.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden