Nieuws: Gezocht!

Onze dieren

Werd je smoorverliefd op een vrouw die niet van dieren houdt terwijl jij zelf een halve dierentuin hebt? Of hebben jullie juist een samengesteld dierengezin? Hoe ziet jouw leven met je dieren eruit?

Lees verder

Bijzonder jubileum

Ingrid en Truus van Duren zijn vandaag 25 jaar getrouwd: Zij gingen als één van de eerste lesbische stellen in Nederland officieel de verbintenis aan. Vier jij binnenkort ook een bijzonder jubileum?

Lees verder

Roze BABS?

Lesbische Bijzondere Ambtenaren Burgelijke Stand (BABS) gezocht! Want in de echt verbonden worden door een 'roze' trouwambtenaar is toch wel een heel mooie kers op de bruidstaart.

Lees verder

Levensverhalen gezocht

Het Nationaal Ouderenfonds is op zoek naar lesbische en biseksuele 55+ vrouwen die hun verhaal willen vertellen: 'De liefde en jezelf kunnen zijn, daar valt heel wat over te zeggen.'

Lees verder

Veerkracht Roze Gezinnen

Hoe bereiden ouders hun kinderen voor op de heteronormatieve samenleving en/of op eventuele negatieve (of minder enthousiaste) reacties over het feit dat zij twee moeders of twee vaders hebben?

Lees verder

Op Goed Geluk

Ben jij op zoek naar de ware liefde? Het TV-programma 'Op Goed Geluk' met Paul de Leeuw is op zoek naar vrijgezelle, lesbische vrouwen. Geef je op!

Lees verder

Stel jouw relatievraag

Loopt het niet lekker op het gebied van relaties? Heb je vragen die je aan niemand anders durft te stellen? Stel jouw vraag aan relatiecoach Roos Reijbroek!

Lees verder

Laat je stem horen!

Op basis van de enquêteresultaten zullen nationale en Europese beleidsmakers in staat zijn hun strategieën en activiteiten doelgerichter te bepalen.

Lees verder

Wil je met me trouwen?

De vraag van je leven: Voor een nieuw TV-programma wil Sputnik Media jou helpen dat spannende moment te realiseren!

Lees verder

Zit jij met een dilemma?

Di·lem·ma (het; o; meervoud: dilemma's): 'lastige keus tussen twee onaangename zaken'.' Soms kom je er zelf even niet uit. Vraag advies aan ons panel!

Lees verder

De hedendaagse lbtq+ vrouw

Documentaire over de positie van vrouwen binnen de lhbtq+ community, 'een minderheid binnen een minderheid'.

Lees verder

Onderzoek COC

Doe mee! 'Bij het COC moeten we weten wat er speelt om meer te kunnen betekenen voor vrouwen en non-binaire personen die (ook) van vrouwen houden.'

Lees verder

Gangbaar woord voor 'vagina'

Voorbips, spleetje, plasser, poes of muts. Geen van deze woorden draagt trots uit. Daar moet verandering in komen, vinden Rutgers en KRO-NCRV. Stem ook!

Lees verder

Deel je herinneringen!

Vrijwel iedereen uit onze community heeft bijzondere herinneringen aan de kroegen, disco’s, darkrooms en legendarische feesten van de afgelopen veertig jaar.

Lees verder

Jouw eerste liefde

Heb jij een bijzondere liefde ervaren na je coming out en wil jij jouw verhaal delen? Stuur ons een bericht!

Lees verder

Liefde is...

Hoe verandert je liefdesrelatie als je een gezin wordt? Sophie Hilbrand is voor haar nieuwe programma op zoek naar een lesbisch stel met kinderen.

Lees verder

Vakantiebestemmingen

Ben je al terug of ga je nog op vakantie? Wij vragen ons af: Wat is een perfecte bestemming voor twee moeders en hun jonge kids en/of een (verliefd) vrouwenstel? Waar ga jij heen voor dat ultieme vakantiegevoel?

Lees verder

Uit de kast?

Verhalen van anderen kunnen een steuntje in de rug zijn voor iedereen die nog in de kast zit maar er eigenlijk wel uit wil.

Lees verder

Wat staat er in de sterren?

Voorspel jij de toekomst? Zij aan Zij is op zoek naar jou!

Lees verder

Meer dan 25 jaar samen?

Hoe houdt de relatie, de liefde, het samenzijn stand? Welke hobbels hebben jullie samen genomen? Hoe blijf je jezelf? Waarop had jullie relatie mis kunnen lopen?

Lees verder

Wat droeg jij op de grote dag?

Een jurk, een pak of iets er tussenin? In wat voor outfit zijn jullie getrouwd?

Lees verder

Lesbisch in detentie

Ervaringen in de gevangenis?

Lees verder

Coming out - verhalen

Hoe kwam jij uit de kast?

Lees verder

Tattoos met een verhaal

Wat betekent jouw tatoeage voor jou?

Lees verder
Lees meer