22 the Project: Antwerpen

Huwelijk nummer 3 is een feit. Afgelopen zaterdag trouwden Fleur en Julian in Antwerpen. Sinds vandaag staan de foto's van deze plechtigheid online, op de website van 22 the Project.

Fleur heeft 20 jaar in Antwerpen gewoond, dus de stad voelt altijd een beetje als thuis. En Antwerpen werkte heel graag mee aan de voltrekking van het huwelijk; binnen een week was alles geregeld. Inclusief een receptie, dus Fleur en Julian konden nu ook vrienden uitnodigen erbij te zijn. Ook de Belgische pers besteedde uitgebreid aandacht aan het huwelijk en het project, op televisie en in kranten. "Toen we begonnen met 22, zeiden we tegen elkaar: als we ook maar één persoon aan het denken zetten, dan is het project geslaagd. We hadden niet verwacht dat het zo snel zó groot zo worden. We zijn dan ook meer dan dankbaar voor manier waarop ons verhaal verspreid wordt."

Lees meer op de website en bekijk de foto's. Fotografie: Jo Vandenbroucke.

 

Lees hier meer over 22 the Project, over New York en het huwelijk in Amsterdam.

*

 

Zij aan Zij publiceert dagelijks relevante, interessante, spannende, grappige of aangrijpende content. Geschreven door onze eigen redactie of gevonden op het web. Zo heb je altijd iets te lezen en ben je altijd op de hoogte. Daarnaast houden we een eventkalender voor je bij, kun je de oude magazines tot vijf jaar terug lezen in het online archief, hebben we datingmogelijkheden, contactadvertenties en een forum. Ook hebben we een infopoint, voor o.a. hulp en ondersteuning voor LBT-vrouwen en we bouwen continu aan een encyclopedie, waarin je alle bekende en belangrijke rolmodellen, boeken en binnenkort ook films kunt terugvinden.

Dit alles kan alleen met jouw steun. Word nu member, voor 2,95 per maand.

Je krijgt dan toegang tot alle functies op de site. Nu nog inclusief dating, binnenkort sluit je daar een apart membership voor af.

Zij aan Zij is er, al 25 jaar, voor jou!

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.



Recent nieuws:

Wij oude vrouwen

'Nou,' begon Willy. 'Amy is de ex van Beth. En ze is de reden dat jij een kartonnen doos in de kelder hebt staan. Wil je het hele verhaal?' – Fran & The City, deel 10.

Lees verder

De bewaring

Debuut van Yael van der Wouden. 'Een zorgvuldig opgebouwd verhaal waarin continu een aanstekelijke spanning voelbaar is tussen twee vrouwen en tussen het heden en ons donkere, collectieve verleden.'

Lees verder

COC Songfestival 2024

De 28e editie van de befaamde regenboogliedjeswedstrijd zal op zaterdag 9 november plaatsvinden in De Lindenberg in Nijmegen. Aanmelden kan nog tot 1 oktober.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden