'Laat jezelf zien'

'Hoe kunnen we volledig worden geaccepteerd als er niets te zien is om te accepteren? Wij geloven dat wanneer steeds meer LHBT'ers zichzelf laten zien, dat dit goed kan helpen bij het tegengaan van geweld en depressie, voornamelijk bij middelbare scholieren.' 

Warrior festival is een filmisch festival. Bij elke editie hoort een korte film, het festival is een verlengde van deze film en maakt het verhaal af. Tijdens het festival word je onderdeel van deze filmische beleving. 

De film: Tom valt op mannen en is daarom geslagen. Hij weet niet hoe hij hier mee om moet gaan. Wat is de manier?

 

 

Warrior festival is een filmisch festival voor alle warriors. Alle strijders die zich hebben ingezet voor de LHBTI-emancipatie. Het geven van steun tot aan het organiseren van parades. Homo of hetero, wij zijn allen Warriors. Altijd willen weten hoe het voelt om de hoofdpersoon van je eigen film te zijn? Bij Warrior ben jij de hoofdpersoon. Waan je in de wereld van de warrior en beleef deze unieke, filmische ervaring.

Laat je meenemen door de spanning van de drumband en ervaar het heroïsche gevoel door het indrukwekkende live orkest. Warrior roept al haar strijders op om samen de strijd van de afgelopen jaren te vieren. We zijn al ver gekomen, maar is de strijd voorbij? Kan de Warrior ophouden met strijden of moeten wij nog een keer al onze moed verzamelen en samen opnieuw de strijd aangaan? - Wij zijn Warriors – klik hier voor de Facebook-pagina.

 

'Afgelopen zaterdag gaven de drummers van Warrior het centrum van Groningen een reden waarom je naar Warrior moet komen. Bekijk hier de indrukwekkende show die ze hebben neergezet, in samenwerking met Define':

 

Het festival is op 2 juni in Groningen. Details vind je (hier) in de kalender.

 

Koop je kaarten via de Warrior-website of WIN KAARTEN!

Ben je member van Zij aan Zij en wil je kans maken? Stuur dan een mailtje naar webredactie@zijaanzij.nl

*

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.



Recent nieuws:

Verkeerde kant

'Ze hebben haar tegen de muur gegooid, in haar gezicht geslagen, geschopt en bloedend achtergelaten, alleen maar omdat ze lesbisch was.' – Fran & The City, deel 11.

Lees verder

Babs: Half

Ritmisch, energiek en verhalend: producer en songwriter Babs brengt op 3 mei haar vijfde EP uit, over de zoektocht naar haar roots en identiteit. De release wordt ondersteund met een clubtour door het land.

Lees verder

Zichtbaar en bang

'Mijn wens voor Lesbian Visibility Day is dat iedereen zichzelf mag zijn, zonder veroordeeld te worden door anderen. Voor mezelf wens ik dat ik wat meer lef krijg om te gaan staan voor wie ik ben.'

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden