Horoscoop juli 2018

De komende maand, met twee verduisteringen en Mercurius die tegen de stroom in gaat (retrograde) wordt dit een maand van reflectie, maar ook van een 'pas op de plaats'. Vanaf de tweede week van juli kun je de effecten van Mercurius al voelen: Miscommunicatie ligt op de loer, net als het risico op technische mankementen. Als het niet écht hoeft: Ga geen nieuwe projecten aan, koop geen nieuwe auto, computer of andere (dure) apparaten tot 20 augustus.  

Juli 2018

 

Ram: 21 maart - 19 april

Waar de afgelopen weken vrolijk en flirterig voor je waren, is juli een maand waarin je hoofd ook weer meedoet: Nieuwe liefdes of passies zijn heerlijk, maar ze moeten wel passen in je dagelijks leven. 

Vooral vanaf 9 juli zul je merken dat je de dingen wat rationeler gaat benaderen, en daar is niks mis mee. Je bent het misschien niet zo gewend, reflecteren op wat je aan het doen bent, maar het is een goed moment om je emoties ook eens onder de loep te nemen en dan zul je zien dat je nog best wat kunt schaven aan bepaalde dingen. Mocht je een nieuwe liefde op het oog hebben: Is ze echt wel zo leuk als je denkt, of wil je dat vooral graag geloven? 

Lees meer

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.



Recent nieuws:

Toename discriminatie

Schrikbarend: Het aantal meldingen van LHBTIQ+ discriminatie is met bijna een kwart gestegen. 'De regenbooggemeenschap en andere minderheden lijken in deze onzekere tijden de zondebok te worden.'

Lees verder

Even opwarmen

Zina is bijna te laat op haar werk en Mijntje biedt aan om haar een lift te geven. Dan kan Zina zich in de auto alvast een beetje voorbereiden op haar eerste klant…

Lees verder

Wij oude vrouwen

'Nou,' begon Willy. 'Amy is de ex van Beth. En ze is de reden dat jij een kartonnen doos in de kelder hebt staan. Wil je het hele verhaal?' – Fran & The City, deel 10.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden