Vakantiebestemmingen

Ben je al terug of ga je nog op vakantie? Wij vragen ons af: Wat is een perfecte bestemming voor twee moeders en hun jonge kids en/of een (verliefd) vrouwenstel? Waar ga jij heen voor dat ultieme vakantiegevoel?

Lesbos is natuurlijk bekend als hele mooie bestemming voor ons 'roze vrouwen' en op het eiland is van alles te beleven, van strand tot feest en avontuur. (Hoewel je daar wel allebei zin in moet hebben: Lees het dilemma: Geen zin in Lesbos.) In eigen land kijken de meeste hotel- of campingeigenaren niet meer verbaasd op als ze een lesbisch stel inchecken, maar dat is niet altijd vanzelfsprekend. Wat zijn jouw ervaringen, in én buiten Europa? Wij horen heel graag over jouw favoriete vakantiebestemming. En dan hoeft het natuurlijk geen lesbische reis te zijn, maar wel graag een plek waar jij en je vriendin gewoon jezelf konden zijn.

Een beschrijving, een linkje en een foto zijn leuk: dan maken wij een mooi overzicht van fijne bestemmingen. Reageer op social media of via webredactie@zijaanzij.nl.

Wil je alvast wat inspiratie op doen voor je volgende vakantie? Doe dat vooral in onze Reisrubriek!

*

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.



Recent nieuws:

Wij oude vrouwen

'Nou,' begon Willy. 'Amy is de ex van Beth. En ze is de reden dat jij een kartonnen doos in de kelder hebt staan. Wil je het hele verhaal?' – Fran & The City, deel 10.

Lees verder

De bewaring

Debuut van Yael van der Wouden. 'Een zorgvuldig opgebouwd verhaal waarin continu een aanstekelijke spanning voelbaar is tussen twee vrouwen en tussen het heden en ons donkere, collectieve verleden.'

Lees verder

COC Songfestival 2024

De 28e editie van de befaamde regenboogliedjeswedstrijd zal op zaterdag 9 november plaatsvinden in De Lindenberg in Nijmegen. Aanmelden kan nog tot 1 oktober.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden