Horoscoop augustus 2018

Het wordt een maand vol tegenstellingen. Frustratie ligt op de loer, de eerste helft van de maand zal alles nog behoorlijk stroef gaan, en dat geldt voor iedereen, door de invloeden van Venus, Mars en Mercurius. Het is een goede tijd voor reflectie. Wat ging er goed en niet goed dit jaar, wat wil je nog bereiken in de rest van 2018? Het is een mooie tijd om weer contact te zoeken met iemand die vroeger veel voor je betekende. De volle maan op 26 augustus is een vriendelijke. Sterker nog, het is één van de meest positieve manen van dit jaar.

 Augustus 2018

 

Ram: 21 maart - 19 april

Doe deze maand een pas op de plaats, er komt toch niet zoveel uit je handen. Juli was niet de makkelijkste maand en hoewel augustus ook niet zo productief voor je zal zijn, heb je minder zorgen de komende tijd. Het is een goed moment om dat (dikke) boek eens te lezen, of een serie helemaal te kijken (OITNB al gezien?). Halverwege de maand kan er iets gebeuren waardoor je leven op z'n kop gaat staan, en er is één valkuil:

Lees meer

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.



Recent nieuws:

Wij oude vrouwen

'Nou,' begon Willy. 'Amy is de ex van Beth. En ze is de reden dat jij een kartonnen doos in de kelder hebt staan. Wil je het hele verhaal?' – Fran & The City, deel 10.

Lees verder

De bewaring

Debuut van Yael van der Wouden. 'Een zorgvuldig opgebouwd verhaal waarin continu een aanstekelijke spanning voelbaar is tussen twee vrouwen en tussen het heden en ons donkere, collectieve verleden.'

Lees verder

COC Songfestival 2024

De 28e editie van de befaamde regenboogliedjeswedstrijd zal op zaterdag 9 november plaatsvinden in De Lindenberg in Nijmegen. Aanmelden kan nog tot 1 oktober.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden