Hoe zou het met een ander zijn?

'Al jaren ben ik samen met de vrouw die me uit de kast hielp. Ze is mijn eerste vriendin. De heftige verliefdheid van het begin van onze relatie is weggeëbd, maar we houden nog altijd van elkaar. Zeker geen klagen dus, maar sinds een paar maanden benauwt het idee dat ik voor de rest van mijn leven bij haar zal blijven. Hoe zou het met andere vrouwen zijn, vraag ik me steeds vaker af.

Ik zou graag wat meer ervaringen hebben, ook seksueel. Die hebben anderen, inclusief mijn partner, doorgaans wel gehad voor ze echt serieus werden. Ga ik voor een avontuurlijke inhaalslag? Dan lijkt het me het eerlijkst het uit te maken met mijn vriendin. Alleen weet ik zeker dat ik daarmee veel pijn en verdriet ga veroorzaken. Wat zou jij doen?'

Experimenteer samen met andere vrouwen
'Je houdt van iemand of niet! Dat je seksuele ervaringen mist met andere vrouwen is mogelijk al een teken dat je twijfelt aan jullie relatie. Maar dat is mijn eerste gevoel als ik dit lees. Mocht je toch overtuigd zijn van de liefde voor je vrouw is het wellicht een idee om samen te experimenteren met andere vrouwen.

Lees meer

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.



Recent nieuws:

Kaleidos GGZ

Geestelijke gezondheidszorg voor LHBTIQ+, Kaleidos is een veilige plek waar je zeker weet dat je jezelf kunt zijn. 'Bij ons is diversiteit de norm.' We speken medeoprichter en psycholoog Lin van der Donk.

Lees verder

Confessions & Talks

De 27e editie van Roze Filmdagen is voorbij. Wil je meer? Luister dan naar de eerste afleveringen van de Queer Movie Talks Podcast en kijk alle afleveringen van Queer Film Confessions.

Lees verder

Sara Kroos is terug

'Het belooft een vrolijk chaotische avond te worden (...) met scherpe humor, lieve liedjes, ongemakkelijke situaties en een gezellige, sarcastische ondertoon nu ze boven de veertig is en vier jaar op de bank heeft gelegen.'

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden