Liefde is...

Hoe verandert je liefdesrelatie als je een gezin wordt? Zij aan Zij werd benaderd door BNN/VARA: 'We willen heel graag een lesbisch stel in ons programma', schreef de redactie. Sophie Hilbrand gaat een nieuw programma maken, over de liefde.

'Het programma Liefde is... gaat over romantische liefdesrelaties. In vijf uitzendingen laten wij mooie en integere portretten van mensen zien en komen deskundigen aan het woord. Wij willen geen programma over alleen hetero’s maken en zijn daarom voor dit portret op zoek naar homo of lesbische stellen.' BNN/VARA is specifiek op zoek naar een lesbisch stel met kinderen.

De oproep: 

Voor het nieuwe NPO 1 televisieprogramma van Sophie Hilbrand 'Liefde is...' zoekt de redactie voor een portret een lesbisch stel met jonge kinderen (minimaal twee kinderen waarvan één rond de 1 of 2 jaar) die fulltime opvoeders zijn. Bij dit portret staat de vraag centraal: Hoe verandert je liefdesrelatie als je een gezin wordt? We willen het hebben over uitdagingen die stellen hierbij tegenkomen en hun manieren om hiermee om te gaan. We zoeken goede praters die het leuk vinden om hun ervaringen eerlijk op televisie te delen.

Zijn jullie een stel dat het leuk vindt om zijn verhaal op televisie te vertellen? Of twijfelen jullie nog maar zouden jullie graag meer hierover willen weten. Neem dan contact met ons op via e-mail jaikwil@bnnvara.nl 

 *

 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.

Recent nieuws:

Vrouwen en voetbal

Op 2Doc zie je de documentaire Copa 71, die het bijzondere verhaal vertelt van een wereldkampioenschap vrouwenvoetbal dat volledig uit de sportgeschiedenis moest verdwijnen.

Lees verder

Ongeschreven

Comedian Kim Schuddeboom staat nog tot eind mei met haar voorstelling in de theaters. Het is de eerste avondvullende voorstelling van Kim, 'een stand-up show pur sang, live, rauw en ongefilterd.' We spraken haar.

Lees verder

Verliefd op een man

'Eerlijk gezegd lig ik compleet overhoop. Altijd gedacht dat ik 100% lesbienne was, maar sinds de komst van een nieuwe mannelijke collega ben ik hopeloos verliefd op hem.' Wat zou jij doen?

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden