Horoscoop oktober 2018

Het was een intense, hete zomer, met uitdagingen voor bijna iedereen. Het was lastig om dingen uit je handen te krijgen. Die tijd is nu voorbij, maar natuurlijk liggen er weer andere obstakels te wachten. Venus maakt het ons niet makkelijk de komende tijd, hoewel dat per sterrenbeeld verschilt. Voor ons allemaal geldt dat we cosmetische ingrepen of drastische uiterlijke veranderingen beter even kunnen uitstellen.

De tijd van reflectie is nog niet voorbij. Is er iemand uit je verleden waar je de laatste tijd veel aan denkt? Een oude vlam misschien? Bel haar eens op. De tijden zijn veranderd, wie weet wat jullie nog met elkaar hebben of voor elkaar kunnen betekenen.

 

Oktober 2018

 

Ram: 21 maart - 19 april

Het lijkt soms alsof het universum je probeert af te remmen, en dat is behoorlijk frustrerend. Maar je kunt er maar beter aan toegeven: ontspannen en leuke dingen ondernemen met vrienden is ook leuk. De vooruitgang waar je naar zoekt en op hoopt komt echt wel. Maar alles op z'n tijd. 

Lees meer

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.



Recent nieuws:

Vier diversiteit met IHLIA

Nu er in steeds meer steden Prides worden georganiseerd, zijn ook steeds meer musea en andere (culturele) instellingen bezig met het queeren van hun programmering.

Lees verder

Zomer vol films

Kijk 'Life is not a competition but I'm winning', over queers die nooit mee konden doen aan de Spelen, 'Love & Revolution' tijdens Pride Night, ga naar Roffa mon Amour of Open Air Cinema tijdens Pride Amsterdam.

Lees verder

Pride in mijn dorp

Hoe is het om queer te zijn in een dorp? Presentatoren Shary-An Nivillac en Julien Kooij helpen de twee jonge queers Steph en Axel om Prides te organiseren in IJsselmuiden en Eelde.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden