Hayley Kiyoko in Paradiso

Paradiso: In 2018 introduceerde Hayley Kiyoko zich aan het grote publiek met het uitkomen van haar debuutalbum 'Expectations'. De verwachtingen die ze met verschillende singles en EP's door de jaren heen al aardig opgevoerd had, werden hiermee meer dan overtroffen.

The Observer roemt haar album met 'Her airy, LA-dreamy debut album sounds sparkling & refreshing' en ook Vice heeft alleen maar lof voor haar muziek: 'Hayley is exactly what we need from a pop star in 2018'. Elk van haar nummers heeft een duidelijke boodschap. Het multitalent – naast zingen acteert, danst en regisseert ze ook – won een MTV Video Music Award voor Best Push Artist.

 

Hayley Kiyoko staat aan de basis van de #20GayTeen-beweging, mede dankzij verschillende nummers die gaan over haar onzekerheid over seksualiteit. Met releases als 'Girls Like Girls' en 'Feelings' en doorbreekt ze barrières en wordt ze een voorbeeldfiguur voor velen die in eenzelfde situatie zitten, en ook met catchy singles 'Curious' en 'What I Need' weet de Amerikaanse haar voorlopersrol in de queer pop-movement nog maar een keer te bevestigen. We zijn nu al benieuwd wat voor moois 2019 te brengen heeft voor Hayley.

Hayley Kiyoko

Dinsdag 19 februari in Paradiso 
Zaal open 19:00, Aanvang 20:30

Kaartverkoop start op vrijdag 2 november om 10 uur. Wees er vlug bij!! << klik hier voor kaarten!

Paradiso verwacht dat het concert snel is uitverkocht.

Meer informatie vind je op de website van Paradiso.

 

*

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.



Recent nieuws:

Kaleidos GGZ

Geestelijke gezondheidszorg voor LHBTIQ+, Kaleidos is een veilige plek waar je zeker weet dat je jezelf kunt zijn. 'Bij ons is diversiteit de norm.' We speken medeoprichter en psycholoog Lin van der Donk.

Lees verder

Confessions & Talks

De 27e editie van Roze Filmdagen is voorbij. Wil je meer? Luister dan naar de eerste afleveringen van de Queer Movie Talks Podcast en kijk alle afleveringen van Queer Film Confessions.

Lees verder

Sara Kroos is terug

'Het belooft een vrolijk chaotische avond te worden (...) met scherpe humor, lieve liedjes, ongemakkelijke situaties en een gezellige, sarcastische ondertoon nu ze boven de veertig is en vier jaar op de bank heeft gelegen.'

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden