Horoscoop november 2018

Mercurius gaat weer met ons aan de haal, voor de laatste keer dit jaar. Van 16 november tot en met 6 december (neem die data liever wat ruimer) kun je beter geen contracten tekenen of elektrische apparaten kopen zoals een computer, smartphone of afwasmachine: grote kans dat je spijt van krijgt van het contract en je apparaat een miskoop blijkt.

Het goede nieuws is dat 25 en 26 november voor iedereen bijzonder positieve dagen worden. Hak ook dan geen knopen door, maar misschien kun je je plannen vast bij haar in de week leggen. Hoe denkt zij over trouwen, of samenwonen? En als ze nog niets weet van jouw gevoelens voor haar, dan zijn die twee dagen heel geschikt om subtiel wat hints te geven. Grote kans dat ze ze oppikt, maar doe niets overhaast. Dat deze twee dagen, 25 en 26 november, ongeveer de beste van het jaar zullen worden geldt voor alle sterrenbeelden. Maar per teken zijn ze wel verschillend.

November 2018

Ram: 21 maart - 19 april

Vanaf de nieuwe maan in november ziet het er de komende tijd zonnig voor je uit. Een salarisverhoging, een nieuwe baan of de verzekering die eindelijk uitbetaalt: Het kan goed dat er deze maand een som geld jouw kant op komt. 

Je hebt misschien even moeten wennen aan een nieuwe situatie de afgelopen tijd

Lees meer

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.



Recent nieuws:

Vier diversiteit met IHLIA

Nu er in steeds meer steden Prides worden georganiseerd, zijn ook steeds meer musea en andere (culturele) instellingen bezig met het queeren van hun programmering.

Lees verder

Zomer vol films

Kijk 'Life is not a competition but I'm winning', over queers die nooit mee konden doen aan de Spelen, 'Love & Revolution' tijdens Pride Night, ga naar Roffa mon Amour of Open Air Cinema tijdens Pride Amsterdam.

Lees verder

Pride in mijn dorp

Hoe is het om queer te zijn in een dorp? Presentatoren Shary-An Nivillac en Julien Kooij helpen de twee jonge queers Steph en Axel om Prides te organiseren in IJsselmuiden en Eelde.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden