Femmazing

Joyce is de eigenaresse van Femmazing, getrouwd met een vrouw en samen hebben zij 2 dochters. Zij en haar vrouw gaan regelmatig naar gave feesten, bezoeken bijzondere plaatsen en vinden het geweldig om unieke dingen te ondernemen, te socializen en te connecten met andere biseksuele en lesbische vrouwen.

Soms kan een nieuw evenement specifiek voor lesbische en biseksuele vrouwen vinden een enorme uitdaging zijn. Er wordt helaas niet heel veel georganiseerd voor onze doelgroep, en bij vele 'algemene' evenementen is het soms lastig om volledig jezelf te kunnen zijn.

Tijd om daar verandering in aan te brengen, en dus creëerde zij Femmazing, het eerste evenementen bureau in Nederland voor lesbische en biseksuele vrouwen. 

Femmazing wil lesbische en biseksuele vrouwen de mogelijkheid bieden om op verschillende soorten evenementen en feesten te socializen en connecten met andere lesbische en biseksuele vrouwen. Dat doen zij door deze evenementen en feesten zelf te organiseren! Door goed te luisteren naar de doelgroep en door hen creativiteit de vrije loop te laten, organiseren zij elke jaar diverse unieke en supergave thema-evenementen en -feesten voor lesbische en biseksuele vrouwen.

Femmazing wil de lesbische en biseksuele vrouwen in Nederland en België in staat stellen om op een laagdrempelige manier met elkaar te verbinden, nieuwe vriendschappen te sluiten, de liefde te vinden en het leven met elkaar te vieren. Zij willen de bijzondere lesbische en biseksuele community nóg mooier maken, en dragen hun steentje aan bij met geweldige evenementen, fantastische feesten, gezellige speeddates, unieke uitjes en bijzondere verrassingen. Femmazing vindt het belangrijk dat de vrouwen samen nieuwe ervaringen en vriendschappen creëren, waar zij jaren later nog steeds met plezier aan terug denken.

Femmazing heeft al meerdere evenementen gepland staan, van speeddates tot workshops en feesten. Zo organiseert femmazing  een spetterend feest op Womens Wednesday tijdens de Amsterdam Pride (daarover later meer!) en het eerstvolgende grote evenement is een Rooftof BBQ Lounge party bij Jackie, op het enige groene dakpark van Amsterdam Zuid Oost. 'Women only, lounge, relaxen, muziek en gezelligheid.'

 

Hier lees je meer over de Rooftop BBQ Lounge Party – en Zij aan Zij mag kaarten weggeven!

Win! Tickets voor de Rooftop BBQ

Speciaal voor Zij aan Zij members! Log in om te zien hoe je kans maakt!

Meer informatie over Femmazing vind je op de website: www.femmazing.nl

*

 

Wil jij met jouw onderneming ook in deze rubriek?

Stuur een mailtje naar redactie@zijaanzij.nl en we sturen je de voorwaarden.

Blijf op de hoogte!

 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.



Recent nieuws:

Toename discriminatie

Schrikbarend: Het aantal meldingen van LHBTIQ+ discriminatie is met bijna een kwart gestegen. 'De regenbooggemeenschap en andere minderheden lijken in deze onzekere tijden de zondebok te worden.'

Lees verder

Even opwarmen

Zina is bijna te laat op haar werk en Mijntje biedt aan om haar een lift te geven. Dan kan Zina zich in de auto alvast een beetje voorbereiden op haar eerste klant…

Lees verder

Wij oude vrouwen

'Nou,' begon Willy. 'Amy is de ex van Beth. En ze is de reden dat jij een kartonnen doos in de kelder hebt staan. Wil je het hele verhaal?' – Fran & The City, deel 10.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden