OITNB

De met een Emmy bekroonde serie over een vrouwengevangenis is de afgelopen zes seizoenen massaal bekeken. Het was in 2013 een van de eerste Netflix-hits. Eind deze maand zie je het allerlaatste seizoen van de populaire serie.

Piper ((Taylor Schilling) is inmiddels vrijgelaten en probeert haar leven buiten de gevangenis op te bouwen, zonder haar geliefde Alex (Laura Prepon), waarmee ze inmiddels getrouwd is en die nog jaren in de gevangenis moet blijven. Binnen de muren volg je Taystee (Danielle Brooks), Nicky (Natasha Lyonne), Suzanne (Uzo Aduba), Black Cindy (Adrienne C Moore), Red (Kate Mulgrew) and Daya (Dascha Polanco).

OITNB Seizoen 7 - vanaf 26 juli op Netflix!    

Bekijk de trailer:

Bron en beeld: Netflix

*

Blijf op de hoogte!

 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.



Recent nieuws:

Wij oude vrouwen

'Nou,' begon Willy. 'Amy is de ex van Beth. En ze is de reden dat jij een kartonnen doos in de kelder hebt staan. Wil je het hele verhaal?' – Fran & The City, deel 10.

Lees verder

De bewaring

Debuut van Yael van der Wouden. 'Een zorgvuldig opgebouwd verhaal waarin continu een aanstekelijke spanning voelbaar is tussen twee vrouwen en tussen het heden en ons donkere, collectieve verleden.'

Lees verder

COC Songfestival 2024

De 28e editie van de befaamde regenboogliedjeswedstrijd zal op zaterdag 9 november plaatsvinden in De Lindenberg in Nijmegen. Aanmelden kan nog tot 1 oktober.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden