Love is for everyone

HEMA vindt dat liefde voor iedereen is. Daarom heeft HEMA, samen met de bekende modeontwerpers Viktor&Rolf, speciaal voor Pride week een t-shirt ontworpen waar deze boodschap in regenboogletters op staat. 'Liefde is voor iedereen, draag dit t-shirt en vier de liefde met ons mee!'

De t-shirts zijn ontworpen ter ere van Pride week die over twee weken in Amsterdam van start zal gaan. HEMA gelooft dat een samenleving waarin iedereen zichzelf kan zijn een betere samenleving is.

HEMA maakt zich daarom al een aantal jaren sterk voor de acceptatie van LBTHI'ers. De volledige opbrengst van de t-shirts zal wederom gedoneerd worden aan het COC. Liefde is voor iedereen, en iedereen zou dit moeten kunnen vieren.

'Door samen te werken met HEMA tijdens Pride bereiken wij een heel groot deel van Nederland met een belangrijke boodschap; Love is for everyone,' aldus Viktor en Rolf.

Opbrengst Viktor & Rolf Pride t-shirts voor COC

Met de verkoop van de Pride t-shirts steunt HEMA de GSA's van het COC. Het COC is een belangenorganisatie die zich inzet voor de belangen van lesbiennes, homoseksuelen, biseksuelen, trans- en intersekse personen (lhbti's). Van ieder t-shirt gaat de nettowinst naar de GSA's van het COC. GSA staat voor Gender & Sexuality Alliance: een verbond tussen leerlingen en docenten met diverse seksuele oriëntaties, gender identiteiten en gender expressies. Samen werken ze aan een school die veilig is voor iedereen, of je nu homo, hetero, lesbisch, bi of in dubio bent.

Met de steun van de HEMA kan het COC elk jaar 600 extra GSA's mee laten doen aan de Paarse Vrijdag. 'Met de GSA's zet het COC zich al jaren in voor een veilige school voor iedereen. Juist de samenwerking tussen lhbti-leerlingen en hun bondgenoten maakt deze aanpak succesvol. We zijn dan ook enorm blij dat de HEMA het COC hier al enkele jaren in steunt', aldus Astrid Oosenbrug, voorzitter COC Nederland.

De t-shirts zijn in een limited edition verkrijgbaar in tien Amsterdamse HEMA-filialen en online via hema.nl/pride.

De t-shirts, in verschillende maten in regular fit en slim fit, zijn € 10.- per stuk. Wees er snel bij want op = op!

Bron en beeld: HEMA

*

Blijf op de hoogte!

 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.



Recent nieuws:

Wij oude vrouwen

'Nou,' begon Willy. 'Amy is de ex van Beth. En ze is de reden dat jij een kartonnen doos in de kelder hebt staan. Wil je het hele verhaal?' – Fran & The City, deel 10.

Lees verder

De bewaring

Debuut van Yael van der Wouden. 'Een zorgvuldig opgebouwd verhaal waarin continu een aanstekelijke spanning voelbaar is tussen twee vrouwen en tussen het heden en ons donkere, collectieve verleden.'

Lees verder

COC Songfestival 2024

De 28e editie van de befaamde regenboogliedjeswedstrijd zal op zaterdag 9 november plaatsvinden in De Lindenberg in Nijmegen. Aanmelden kan nog tot 1 oktober.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden