Cadeautje bij membership!

We zijn heel erg blij met je steun, daarom geven we nieuwe Premium members graag een cadeautje. Je kunt afwisselend kiezen uit onder meer films en boeken. Kies bijvoorbeeld voor het eerste óf tweede Mijntje-album van Margreet de HeerOok zijn op dit moment de populaire armbandjes weer terug!

Een subtiele regenboog van Agaat, Lapis Lazuli, Aventurijn, Tijgeroog, Turkoois en Quartz in een smalle, handgeknoopte armband omlijst met lavasteen. De lavasteen is licht poreus, en daarom heel geschikt om er een paar druppeltjes van je favoriete essentiële olie op te druppelen en de geur de hele dag bij je te dragen.

De armband is verstelbaar (min 16 en max 23 centimeter).

 

 

(zolang de voorraad strekt, het aanbod wisselt regelmatig)

 

 

Word nu Premium member en maak je keuze!

  

 

Blijf ook altijd op de hoogte:

 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.Recent nieuws:

Toename discriminatie

Schrikbarend: Het aantal meldingen van LHBTIQ+ discriminatie is met bijna een kwart gestegen. 'De regenbooggemeenschap en andere minderheden lijken in deze onzekere tijden de zondebok te worden.'

Lees verder

Even opwarmen

Zina is bijna te laat op haar werk en Mijntje biedt aan om haar een lift te geven. Dan kan Zina zich in de auto alvast een beetje voorbereiden op haar eerste klant…

Lees verder

Wij oude vrouwen

'Nou,' begon Willy. 'Amy is de ex van Beth. En ze is de reden dat jij een kartonnen doos in de kelder hebt staan. Wil je het hele verhaal?' – Fran & The City, deel 10.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden