L Word S2!

L Word: Generation Q krijgt een tweede seizoen!

Het eerste seizoen is pas eind deze maand afgelopen, maar Showtime heeft bekend gemaakt dat er ook een tweede seizoen van L Word sequel Generation Q aankomt. Netwerk Showtime zag een piek in nieuwe aanmeldingen voor hun online steaming sinds de nieuwe L Word wordt uitgezonden (vooralsnog alleen beschikbaar in de Verenigde Staten). Volgens Gary Levine, president of entertainment van de zender, is de sequel van het baanbrekende en populaire programma een serie die alle generaties aanspreekt omdat het zo relevant is, en tegelijk gedurfd en emotioneel. De originele L Word was voor haar tijd zo verfrissend, vindt hij, net als Generation Q nu is. Hij kan, net als wij, niet wachten te zien wat de makers voor het tweede seizoen in petto hebben. S2 zal bestaan uit 10 afleveringen.

De officiële trailer van S1 zie je hier!

In het eerste seizoen, nu in Amerika op televisie, krijgen we als we Jennifer 'Bette' Beals mogen geloven (en zij kan het weten…) eindelijk antwoord op de cliffhanger-vraag van het laatste seizoen in 2009: Wie heeft Jenny vermoord..? In een uitgebreid interview met People Now vertelt ze over 'Generation Q', de makers, haar rol en die van Lauren 'Tina' Holloman, seksscenes en de nieuwe gezichten van de cast.

*

We houden je op de hoogte!

 

 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.



Recent nieuws:

Babs: Half

Ritmisch, energiek en verhalend: producer en songwriter Babs brengt op 3 mei haar vijfde EP uit, over de zoektocht naar haar roots en identiteit. De release wordt ondersteund met een clubtour door het land.

Lees verder

Zichtbaar en bang

'Mijn wens voor Lesbian Visibility Day is dat iedereen zichzelf mag zijn, zonder veroordeeld te worden door anderen. Voor mezelf wens ik dat ik wat meer lef krijg om te gaan staan voor wie ik ben.'

Lees verder

Toename discriminatie

Schrikbarend: Het aantal meldingen van LHBTIQ+ discriminatie is met bijna een kwart gestegen. 'De regenbooggemeenschap en andere minderheden lijken in deze onzekere tijden de zondebok te worden.'

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden