ANNE+ internationaal

De gelauwerde dramaserie ANNE+ is verkocht aan 'Walter Presents', het on demand platform van Channel 4 in Engeland dat de beste niet Engelstalige series uit de hele wereld vertoont. Het eerste en tweede seizoen van ANNE+ zijn daar later dit jaar te zien. In Nederland start het tweede seizoen, bestaande uit acht afleveringen van 25 minuten, op dinsdag 3 maart om 22.25 uur bij BNNVARA op NPO 3. Alle afleveringen zijn vanaf dan ook in één keer te zien bij NPO Start Plus.

Foto: Millstreet Films

ANNE+ seizoen 2

Het lijkt de 24-jarige Anne allemaal mee te zitten: ze heeft een baan bij een creatief bureau, ze date met een leuk meisje, heeft genoeg goede vrienden en woont in een tof huis in Amsterdam. Toch gaat ze niet helemaal lekker. Ze wil iets anders, maar weet niet waar ze moet beginnen en raakt constant afgeleid. Zeker wanneer een ex onaangekondigd op de stoep staat, terwijl ze ook al gedoe met een andere ex heeft. Haar ouders hebben hun eigen dingen om mee te dealen, dus daar kan ze niet op rekenen en haar vrienden hebben soms wel iets anders aan hun hoofd dan het leven van Anne. Ze zou ook echt eens moeten kijken naar die rekeningen die zich opstapelen op haar keukentafel. Dat volwassen leven is toch anders dan ze zich had voorgesteld. Want hoe doe je dat nou, vrienden, werk en relaties balanceren?

Seizoen 2 bestaat uit 8 afleveringen van 25 minuten. In iedere aflevering staat, naast de liefdes- en carrièreperikelen van Anne, een stel uit haar directe omgeving centraal.

Cast & Productie

Hanna van Vliet is te zien in de hoofdrol als Anne. Daarnaast keren ook onder andere Jouman Fattal, Jade Olieberg, Jacqueline Blom, Hein van der Heijden, Kirsten Mulder, Joy Wielkens, Alex Hendrickx, Amy van der Weerden, Huib Cluistra, Eline van Gils en Flip Zonne Zuijderland terug.

Jesse Mensah, Ayla Satijn, Myrthe Huber, Valentijn Benard, Rick Paul van Mulligen en Juda Goslinga maken hun entree in het tweede seizoen. Net als Orange is the New Black-ster Laura Gómez, die na het zien van het eerste seizoen in New York graag een rol in de serie wilde spelen.

ANNE+ is een serie van Maud Wiemeijer (script), Valerie Bisscheroux (regie) en Hanna van Vliet. De serie is geproduceerd door Rachel van Bommel en Suzan de Swaan van Millstreet Films in samenwerking met de ANNE+ Stichting. Het tweede seizoen is een coproductie van Millstreet Films en BNNVARA.

Hier lees je alles over ANNE+!

*

Blijf op de hoogte!

 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.

Recent nieuws:

Niet (meer) samenwonen

Het grijpt me nu al naar de keel. Zij was het vooral die op samenwonen aandrong en ik kan mezelf wel voor de kop slaan dat ik niet naar mijn gevoel geluisterd heb en me heb laten overhalen.

Lees verder

COC Songfestival 2022

De 26ste editie van de 'regenboogliedjes' wedstrijd is komende zondagmiddag, 9 oktober, in het Patronaat in Haarlem. Wie van de tien inzendingen wint dit jaar de grote finale?

Lees verder

Horoscoop oktober 2022

Pittige ontwikkelingen in je liefdesleven, dramatische momenten in je persoonlijke groei en een turbulente zonsverduistering later deze maand: Wat staat jou te wachten?

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden