Nieuws: ANNE+

ANNE+ Love Boat

Speeddaten op het water! De liefde vieren in alle vormen op één van de pontjes bij Amsterdam CS: Afgelopen weekend was de wereldwijde lancering van ANNE+ op Netflix.

Lees verder

Speeddaten met ANNE+

Vanaf 11 februari zie je de speelfilm ANNE+ wereldwijd op Netflix! Om deze lancering te vieren presenteren ANNE+ en Netflix samen de ANNE+ Love Boat. Vaar mee!

Lees verder

ANNE+ op Netflix!

Met de komst van de veelgeprezen film naar Netflix krijgt het Nederlandse coming-of-age-verhaal de aandacht van een wereldwijd publiek. En! Hanna van Vliet is genomineerd als 'European Shooting Star'.

Lees verder

'Ik wil 'm nog een keer zien!'

Inmiddels draait de langverwachte film ANNE+ al ruim een week in de bioscopen. Heb jij 'm al gezien? Wat vond je ervan? Wij verzamelden wat reacties!

Lees verder

ANNE+ is een verademing

'Een sympathieke en herkenbare film: Het is de makers absoluut gelukt om met ANNE+ meer positieve queer representatie op het grote scherm te krijgen. En prettige seks.'

Lees verder

Filmposter ANNE+

Sinds vandaag heeft de film ANNE+ een officiële filmposter! De landelijke voorpremières van de film ANNE+ zijn tijdens de Pathé Pride Nights en je ziet ANNE+ vanaf 14 oktober in de bios.

Lees verder

ANNE+ trailer!

Het is zover, we krijgen een tipje van de sluier: De trailer van de film ANNE+ staat online! In oktober zie je de langverwachte en veelbelovende film in de Nederlandse bioscopen.

Lees verder

ANNE+ in de bios!

Ze staat op het punt te emigreren naar haar grote liefde Sara in Montréal, maar dan keurt haar uitgever het manuscript voor haar eerste boek af. Wat heeft Anne nou eigenlijk te vertellen?

Lees verder

Duitse remake voor ANNE+

Het grote succes zet verder door: De veelgeprezen en spraakmakende dramaserie uit Nederland krijgt een Duitse remake, een zesdelige webserie, net als het origineel.

Lees verder

ANNE+ in de bioscoop

ANNE+ keert terug als speelfilm, eerst in de Nederlandse bioscopen en dan internationaal op Netflix. Seizoen 1 en 2 van de serie zie je daar binnenkort.

Lees verder

ANNE+Podcast!

Het personage Anne is fictief, maar de interviews zijn echt en herkenbaar voor een generatie die opgroeit met veel mogelijkheden, maar ook met twijfels en onzekerheden.

Lees verder

'Liefde is universeel'

Tijdens de première van seizoen 2 zagen we de eerste vier afleveringen en dat smaakt naar meer! ANNE+ is elke dinsdagavond op televisie.

Lees verder

Q&A(NNE+)

Interview: Hanna, Maud en Valerie vertellen over hun favoriete queer series, inspiratie, spannende seksscènes en bloopers op de set. Het tweede seizoen ANNE+ zie je vanaf vandaag!

Lees verder

ANNE+ Trailer S2!

Dat volwassen leven is toch anders dan ze zich had voorgesteld. Want hoe doe je dat nou, vrienden, werk en relaties balanceren? Seizoen 2 is op 3 maart te zien!

Lees verder

ANNE+ internationaal

Nieuw seizoen ANNE+ gooit internationaal hoge ogen: Eerste twee seizoenen te zien bij Walter Presents - Channel 4 in de UK. En in maart zie je seizoen 2!

Lees verder

ANNE+ seizoen 2

Releasedatum onthuld door hoofdrolspeelster Hanna van Vliet, regisseur Valerie Bisscheroux en scenarioschrijver Maud Wiemeijer!

Lees verder

OITNB-ster in ANNE+

Laura Gómez, uit Orange Is The New Black, speelt een rol in het tweede seizoen van ANNE+ en was in Amsterdam voor de opnames!

Lees verder

Gezocht: Figuranten!

Een nieuw seizoen ANNE+! Ben jij erbij? De opnames gaan bijna van start en je kunt je nog aanmelden om te figureren!

Lees verder

Tweede seizoen ANNE+

In iedere aflevering staat, naast de liefdes- en carrièreperikelen van Anne, een stel uit haar directe omgeving centraal.

Lees verder

Videoclip titelsong ANNE+

Door de enthousiaste reacties op de titelsong is besloten een volwaardig nummer met bijbehorende videoclip te maken.

Lees verder

ANNE+ op TV

Je hebt de afleveringen waarschijnlijk al online gezien, maar vanaf vandaag wordt ANNE+ ook uitgezonden op nationale televisie.

Lees verder

ANNE+ in première!

We waren erbij en spraken Maud, Valerie, Hanna, Kirsten Mulder én Claudia de Breij! 'Je moet altijd open zijn over wie je bent en over je geaardheid.'

Lees verder

Afleveringen online!

Ja! De eerste afleveringen van de veelbesproken coming of age-serie ANNE+ staan binnenkort online! Daarna volgt vier weken lang elke week een nieuwe.

Lees verder

Zij aan Zij zag ANNE+!

Zij aan Zij was bij de perspreview van ANNE+, het allereerste moment waarop de serie in zijn geheel getoond werd, nog voor de première. We waren al enthousiast en zijn dat nu nog meer.

Lees verder

ANNE+ in première!

De zesdelige short-format serie ANNE+ gaat dit najaar tijdens de 38e editie van het Nederlands Film Festival in première.

Lees verder
Lees meer