Vrolijke Paashaas!

We hebben paaseieren verstopt! Als we dan toch allemaal binnen zitten, laten we dan maar een virtuele 'egghunt' organiseren, zo dachten wij. We hebben er 15 verstopt, en elk ei heeft een letter. Die letters vormen samen de oplossing van de puzzel. Die ziet er zo uit:

_ _ _     _ _ _     _ _ _     _ _ _ _ _ _

 

De eieren kun je vinden in de artikelen die we de laatste weken hebben gepubliceerd.

Hint: Het ei in de zaal bij de première van onze lievelingsserie is het verste weg. De rest is dichterbij.

Heb je alle 15 letters gevonden en ontdekt wat de oplossing is? Stuur deze dan naar ons! redactie@zijaanzij.nl

We geven leuke prijzen weg aan de winnaars! Waaronder 3x een Premium membership* op Zij aan Zij en gave films en boeken. De vrolijke Paashaas zegt: Succes!

 

*Ben je al member, dan plakken we een Premium membership aan het membership wat je nu hebt, dus dan krijg het komende jaar gratis en/of een upgrade van je huidige membership.

Alles over onze memberships lees je op deze pagina.

 

Krijg jij 'm al?

 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.



Recent nieuws:

Vier diversiteit met IHLIA

Nu er in steeds meer steden Prides worden georganiseerd, zijn ook steeds meer musea en andere (culturele) instellingen bezig met het queeren van hun programmering.

Lees verder

Zomer vol films

Kijk 'Life is not a competition but I'm winning', over queers die nooit mee konden doen aan de Spelen, 'Love & Revolution' tijdens Pride Night, ga naar Roffa mon Amour of Open Air Cinema tijdens Pride Amsterdam.

Lees verder

Pride in mijn dorp

Hoe is het om queer te zijn in een dorp? Presentatoren Shary-An Nivillac en Julien Kooij helpen de twee jonge queers Steph en Axel om Prides te organiseren in IJsselmuiden en Eelde.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden