#UtrechtPride

Op zaterdag 6 juni zou de Oudegracht volstromen met 50 boten en zou de 4e Utrecht Pride losbarsten, helaas gooide covid-19 roet in het eten: Dit Pride-seizoen moet alles anders en dat geldt voor Prides over de hele wereld. Traditioneel is juni Pride-maand, en deze wordt op 27 juni afgesloten met een groot online event: #PrideInside. (Lees hier meer.)

 Foto's: Utrecht Pride Facebook

In Utrecht bleven de grachten leeg, maar Pride ging door! Burgemeester Van Zanen laat in een videoboodschap weten dat het alle dagen van het jaar 'Utrecht Pride' is (want zo doen we dat in onze inclusieve stad) en dat hij uitkijkt naar volgend jaar, met 50 boten en 200 vrijwilligers. 'Laat jezelf zien op social media,' voegt hij daaraan toe, 'met de hashtag #UtrechtPride!'  

 

 

Liefde is voor iedereen

Op social media vond je op zaterdag dus ook vele shout outs, regenboogvlaggen en foto's van eerdere edities van de Utrecht Pride. Stichting Meer dan Gewenst maakte een leuk filmpje!

Op de dag dat wij als stichting mee zouden varen in de Canal Pride Utrecht vieren wij de liefde. Onze liefde thuis. In welke vorm ons gezin ook gegoten is. Wij zijn Meer dan Gewenst, de Nederlandse stichting voor roze ouderschap. Wij zetten ons iedere dag in voor LHBT's die een gezin wensen of hebben. #utrechtpride

Op zondag 14 juni organiseren zij een online wensouder informatiebijeenkomst en er staan de komende tijd meer online events op de kalender. Meer weten? Bekijk de website van Meer dan Gewenst.

*

 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.

Recent nieuws:

Laatste kans! Happiest Season

'Ik wil dat mensen zien hoe leuk het is als twee meisjes verliefd zijn op elkaar.' De romantische kerstkomedie met Kristen Stewart en Mackenzie Davis verdwijnt binnenkort van Netflix!

Lees verder

Horoscoop december 2021

'Probeer niet al te wanhopig op zoek te gaan naar liefde en aandacht, maar houd je eens wat meer bezig met wat jij zoekt in een vrouw.' Wat staat jou te wachten deze maand?

Lees verder

Gayer dan verwacht

'Ruim een jaar lang fixeerde ik mij elke maand op alles in de media wat met vrouwen die op vrouwen vallen te maken had. (…) Ook in München blijf nog even fijn in mijn eigen gay bubbel.'

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden