Niki Today maakt Pride TV

In haar winterpaleis ontvangt Niki Today verschillende Pride ambassadeurs, auteurs en artiesten die terugblikken en vooruitkijken op dit bijzondere jaar. In de shows is ook een kijkje achter de schermen bij organisaties die werken aan emancipatie en diversiteit en wordt kennisgemaakt met corporate LGBT-strijders. Vier chef-koks van Amsterdamse hotels gaan de uitdaging aan om voor maximaal € 15 het lekkerste driegangendiner voor twee te bereiden en deze recepten daarna te delen. Ook geven experts tips om de feestdagen coronaproof en in stijl te overleven en natuurlijk wordt de levende kerststal bezocht om te kijken of de tijd hier niet heeft stilgestaan. Niki Today wordt in de show bijgestaan door haar assistent Taylor Made en muzikaal begeleid door haar DirQ.

De kerstshows zijn te zien van 20.00 tot 21.30 uur en op Oudejaarsdag van 22.30 tot 00.05 uur via Salto, OUTtv en online via www.pridetv.nl. In de agenda op www.pride.amsterdam is alle informatie over de gasten te vinden.

Op 25 december zie je de Kerstspecial, met Loena Maas die vertelt over haar nieuwe TV-avontuur, Ian van der Putten reikt de OTTV media award uit, Alice Wessels zingt je warm bij het haardvuur, Amon Versteeg vertelt over zijn werk bij booking.com, Wielie Elhorst vindt het kerstverhaal best queer en Bryan B.  brengt een muzikale kerstsfeer bij je thuis.

Op Tweede Kerstdag ontvangt Niki Thomas de Bres, Karin West, Love Masisi, Ronald Nieuwenhuis. Ferry de Ruiter en Linda Duits (weet je nog, van het boek Eindelijk weten wat seks is).

Op 31 december sluit Niki het jaar 2020 feestelijk af. Vanaf 22.15 zie je de volgende gasten:

Kijk alle uitzendingen via Salto, OUTtv en online via www.pridetv.nl. Meer info: pride.amsterdam

Op naar het nieuwe jaar!

*

Blijf op de hoogte!

 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.

Recent nieuws:

Positieve representatie aub

'Ik wil dat er geen enkele film meer gemaakt wordt waarin een vrouw door haar man wordt mishandeld of vermoord omdat ze verliefd wordt op een andere vrouw. Echt – is dat nou zo veel gevraagd?'

Lees verder

Deel jouw ervaringen

Nederland staat bekend als een voortrekker op het punt van LHBTIQ+ acceptatie, maar is dat wel zo? Hoe staat het anno 2021 met de acceptatie en veiligheid van LHBTIQ+'ers? Doe mee!

Lees verder

Ze is gewoon lesbisch

Florence Vos Weeda speelt de rol van Alex: 'Het geeft mij veel vertrouwen in de toekomst als ik zie dat de LHBTQ+ gemeenschap steeds meer gerepresenteerd wordt in series.'

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden