Niki Today maakt Pride TV

In haar winterpaleis ontvangt Niki Today verschillende Pride ambassadeurs, auteurs en artiesten die terugblikken en vooruitkijken op dit bijzondere jaar. In de shows is ook een kijkje achter de schermen bij organisaties die werken aan emancipatie en diversiteit en wordt kennisgemaakt met corporate LGBT-strijders. Vier chef-koks van Amsterdamse hotels gaan de uitdaging aan om voor maximaal € 15 het lekkerste driegangendiner voor twee te bereiden en deze recepten daarna te delen. Ook geven experts tips om de feestdagen coronaproof en in stijl te overleven en natuurlijk wordt de levende kerststal bezocht om te kijken of de tijd hier niet heeft stilgestaan. Niki Today wordt in de show bijgestaan door haar assistent Taylor Made en muzikaal begeleid door haar DirQ.

De kerstshows zijn te zien van 20.00 tot 21.30 uur en op Oudejaarsdag van 22.30 tot 00.05 uur via Salto, OUTtv en online via www.pridetv.nl. In de agenda op www.pride.amsterdam is alle informatie over de gasten te vinden.

Op 25 december zie je de Kerstspecial, met Loena Maas die vertelt over haar nieuwe TV-avontuur, Ian van der Putten reikt de OTTV media award uit, Alice Wessels zingt je warm bij het haardvuur, Amon Versteeg vertelt over zijn werk bij booking.com, Wielie Elhorst vindt het kerstverhaal best queer en Bryan B.  brengt een muzikale kerstsfeer bij je thuis.

Op Tweede Kerstdag ontvangt Niki Thomas de Bres, Karin West, Love Masisi, Ronald Nieuwenhuis. Ferry de Ruiter en Linda Duits (weet je nog, van het boek Eindelijk weten wat seks is).

Op 31 december sluit Niki het jaar 2020 feestelijk af. Vanaf 22.15 zie je de volgende gasten:

Kijk alle uitzendingen via Salto, OUTtv en online via www.pridetv.nl. Meer info: pride.amsterdam

Op naar het nieuwe jaar!

*

Blijf op de hoogte!

 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.

Recent nieuws:

Hoop, ruzie en verlies

'Zij wist wanneer we moesten stoppen, dat talent heb ik nooit gehad.' Dorine (31) is verslaafd aan gokken, verloor haar vriendin en zit tot haar nek in de schulden.

Lees verder

'Damespaden déden iets'

Lesbiennes die zich zichtbaar, met regenboogveters en al, in de openlucht begaven… Er kwamen vaak heftige reacties op de aankondiging van een nieuw Damespad. Rita Zwaan blikt terug.

Lees verder

Boek & Borrel

Welk boek heeft een onuitwisbare indruk op je gemaakt? Welk boek sleepte je vroeger mee in je tas? En wat heeft dit boek betekend in je leven? In gesprek met… Claudia van der Werf.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden